kokica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena fotka dones narejena direkt po teku 16,3 km (ČB, da se ne vidi preveč kako poten sm ) pa mal je pozerska KJUT....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, bre zamere, ampka ti si res moraš trnirko nabavit Lej, karte hlače niso več v modi, tudi ajica brez rokavov ne. Pri ženskah je v modi čist skup stisnjeno, pa žive barve, pr moških pa ohlapne in temne barve žive so čoist out Če pa te skrbi vročina pa kr lahko si spodi nag Moram te pokomentirat.....Ti se pa verjetno ravno ne ukvarjaš s športom, ne? Takrat, ko ti je vroče in veselo grizeš kolena in se ubadaš s kilometri ti je pa res lahko ravno kako izgledaš...., saj bi najraje odvrgel še tisto kar imaš na sebi. Meni pa sploh ni napačno pogledati nekoga v kratkih hlačkah in takšni majčki kot jo ima Seal......Veš, poživi tisto kar odkriva in ne tisto kar zakriva. Seal, le tako naprej......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razmišljam, kaj naj rečem o Sealovih fotkah... Prva misel je bila, take fotke treba prepovedat , kako naj človek spi, če si tole ogleduje... Po drugi strani pa, šeeeeeee sealovih fotk, da mamo tut me "stare" babe kaj od življenja... pa Conti tut luškana Astra :switz: Nino, luštkan kot vedno, 5rca in Mysti same fejst, luštne dečve! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe Behi thx, čeprav pri športu mi je pa res vseeno za modo, važno da je kvalitetno,lahko in športnomen je pa glih to vsec... da nimas zdaj nekih novih plasticnih lookov kao... pac ena majca pa to, da se dobr pocutis... kvaliteta je pol itak ze vsteta...pa tud - saj ne rabis!!! (ti kdaj greva pol na vecerjo? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 o,glej ,glej... marsa v akciji,ha? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 oh no ja... ko me bos vidla v akciji, bos vedla. tule pa sam... sodelujem, se odzivam, fidbekiram... ceprav sem res se kar akcijska... no sam to sem pa v glavnem itak vedno (razen kadar nisem ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh no ja... ko me bos vidla v akciji, bos vedla. tule pa sam... sodelujem, se odzivam, fidbekiram... ceprav sem res se kar akcijska... no sam to sem pa v glavnem itak vedno (razen kadar nisem ). he,he...lepo lepo....ponavad se mal nazaj drzis,vsaj tle....zdej mi je pa prov fajn brat mal drugacne tvoje poste.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Ane?!?!?? Seal.... mati moja.... 5rca.... SPET si me nasmejala... u always do that to me....thanks... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh no ja... ko me bos vidla v akciji, bos vedla. ). MARSA!!!!!Tako se govori!!!!! Kar v akcijo........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Contesa kjut kot vedno.. Seal, pridno vadis, pridno. Hvalila te pa nam ( te ostali ze prevec). Joj Behi Za tect se oblece tisto, v katerem se najbolje pocuti. Pa spremljam modo, ampak ne bom tekla po 10km v necem, kar mi ne sede, sam da bom moderna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 sm hit prletela sm misla da bo kaka nova fotka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm hit prletela sm misla da bo kaka nova fotka Hihi...jst tud...nč, bo res zgleda treba kako nude dat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Evo, dve novi... iz Bosne.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 cool ,aliana....una roza mi je pa ful dobra Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Smo se vzivljale v sceno saj jih je ful telih z rutami raznobarvnimi, sam so vse v dvoje in troje, pa ne dam gor... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 hudoooooooooooooooooo, jesss, alianchi, kaksna fotkica, kulare!!!!!! x:Xx To mi deli!!! Izvrstno!!! :palec: (zelo zelo zelo vsec, se spomnis ko sem ti 1x nekaj rekla, no vidis da sem imela prav, jaz bi te glih v take farbe napedencala )... (*no vse so lustne, s kozico itak luschy, pa tud z motoristom, sam... ona pa... )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Aliana.... WOW!!! ...me ful spominjaš na eno vodnarko na tisti z rutko... Pismu, kake učke! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 O, Marsa, tenks ce ti to reces, pol pa ze res Smo se hecale, da bi se blo treba kar porocit dol, ko nam tko pasejo rute.. jaz sem zarad modrih oci se najbolj ven izpadla.. Ja, Katja, ucke... sem vsakic znova presenecena, ko se na fotki vidim.. in jaz koza sem dve leti z barvnimi lecami okrog bluzila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 ja saj to sodi k 'farbam', v katere bi te jaz opedencala. V teh kombinacijah... ful dobr! Ja, recem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>he,he...lepo lepo....ponavad se mal nazaj drzis,vsaj tle....mislim da se motis... Mislim da sme ravno tebe neznansko hvalila in opevala, da kok si sexy... sam jasno se bolj opazi, ce to recem sealu (s tem da ne vem, ce sem to kdaj rekla sealu, ce smo glih pri tem)...Poleg tega pa me ne povabi kar vsakdo na vecerjo in ce me seal???? a ni mega? jasno da sprejmem.. in se navdusujem in do stropa skacem. Tko da, kot sem rekla, se odzivam. al na fotko... al na poste, na... karkoli... zdaj sem se pa na tole, glih zato. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 aliana, lepa slikica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Kakšne hude oke!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 aliana fuuul dobre fotke. vsaka čist en drug svet ful dobr. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 hihi, pa res cist razlicne...una s kozico.. ej, tip me je zvlekel navsezgodaj ven iz sotora, da naj pridem pogledat.. se nisem imela casa niti v spegu pogledat, ce sem sploh za med ljudi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 sej sej ... ena s kozico k nekje na vasi. druga z uno rutko k muslimankica... tretja pa total motoristična d best! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.