Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Evo, dve novi... iz Bosne..

Aliana,na vsaki drugačna, na vsaki privlačna! :palec: x:Xx Roza pa ti izredno lepo povdari oči! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V stilu s trenutnim razpoloženjem!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

bemu conti....kake roke :eek:

prava FRAUKULES x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:)x

Ja, x:Dx to pa body-pump naredi! x:Dx

HONORE DE BALZAC

A se lahko jest považim z eno full luštno/pozersko/ fotko od moje hčerke....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Hvala aiwa x:Ix x:Xx x:Dx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pa ena fotka iz mojega partyja za 30.RD.... :vragec:

TENX TAMMY

uaaaaaa.. kva so luštne babnce tle na forumu..

itak sem že večkrat rekla x:)x

drgač pa to morjo djedi povedat, ne? x8Dx

Je pa fora, da če ženska pozira mi tko kjut deluje, če moški, kako tako "hudo" pozo zavzame pa glih ne, mi bolj tko deluje.. you know what I mean?

ups. :shsh:

Mushi

Najbolj kjut so zjutri, razmršeni neobriti v ozkih boxarcah z unim meglenim pogledom ampak ne zaspanim ampak unim mmmm....to je to....heheh...

Guest mačona

Alianca, hudooo, ruta, roza, oči. Ma, najboljša si!

Contesa itak, ful lep trebuh, obraz mi pa na tej ni najbolj všeč. Bolj so mi všeč

take, na kerih ma nežen obraz, kjer je bolj ribja.

Apolonija is back! x:Xx :palec:

mushi... ja...unim.... x;)x

mačona xDDx :palec:

Cica v metroju x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest mačona
Hm, jaz bi raje videla, da bi imela obleko take barve kot je ruta. Nekak ne potegne ta zlata najbolj. Drugače pa kul. :palec: x:Xx

Apolonija - hmmm kaj naj rečem, bom izpadel osladno x^x , čeprav preziram osladnost, ampak ne morem drugega reči, kot to, da si prou srčkana x:Ix in hčerkica prav tako :palec:

cosma - zanimivo.. :palec: x:Dx x;)x

lp x8Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>

Contesa itak, ful lep trebuh, obraz mi pa na tej ni najbolj všeč. Bolj so mi všeč

take, na kerih ma nežen obraz, kjer je bolj ribja.

Hvala za kompliment mačona! x;)x Samo večino časa sem škorpijonka, ribica se pokaže samo včasih! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...