Guest mačona 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Contesa, na tej si res ful Škorpijonka. Drugače pa, kot so že eni rekli, če bi dala žakelj nase, bi bila lepa. Srečnica ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, na tej si res ful Škorpijonka. Drugače pa, kot so že eni rekli, če bi dala žakelj nase, bi bila lepa. Srečnica ti. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V stilu s trenutnim razpoloženjem! Conti kva čm rečt, sej nimam besed! Perfect! <{POST_SNAPBACK}>Pa ena fotka iz mojega partyja za 30.RD.... Ouou in the army now..... yes,mem...ti paše tole Apolončica! <{POST_SNAPBACK}>Cica v metroju Pa boga mi, stvarno razturaš Cica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 ooo cosma!!! hudooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, jaz bi raje videla, da bi imela obleko take barve kot je ruta. Nekak ne potegne ta zlata najbolj. Drugače pa kul. Hecn, v glavnem so vse moje cote rdeče ...pa sm komi ubodla neki k je zelen, ni zlato, čeprav se vidi na teli slikci kao zlato. Seal, tudi ti si meni zanimiv Aiwa a da je tok hudo Triplček, upam, da si bral Cico...mal smo nazdravljal...pa tko..saj na sliki se ne vidi, se zlo spodobno držim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 fuuul je dobra obleka. men pa prov huuuddaaa. hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 O Cosma, pismu, pa res mi je jasno, zakaj ti je nekdo rekel, da si tudi sama ena izmed maturantov... ....nisem vedela, da si blontna... se te spomnem iz ene druge slikce, s klobukom mislim da.... rdeča.... Very nice, indeed! Ful dobro izgledaš. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Cica v metroju...zelo elegantno, zelo cedno, zelo vsecno Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Conti Seal Apolonija Aliana Cosma Nice fotke Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 a bojo kle tud kšne nove fotke? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a bojo kle tud kšne nove fotke? Ja aiwi, sam zate, samo je bolj mrka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a bojo kle tud kšne nove fotke? Ja aiwi, sam zate, samo je bolj mrka Pa sam tko, če boste dobro pogledal boste na najvišji polici videl prospekt od moje šole + gorilnik in neke sveče Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a bojo kle tud kšne nove fotke? Lahk das tut ti kako svojo novo gor. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 ma kak se lepi sem gor slike aaa?bi jest tud kakšno..heehehe pa neznaaaaaaaaam Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2005 Huh! Contesa - sexy kot vedno (ena je rekla, ce bi dala vreco gor, pa bi bla, se strinjam ) Apolonija, zivjo, zelo lustni obe s hcerkico! Cosma z zlatimi lasmi v zlati obleki! Behy, fajn tipcek, lepe oke kot vedno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Behy, ful lustkan... me mal na mojga bratca spominjas.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Če že vsi komentirate, pa morm mal še jst Ej behy veš kva me zanima A se ti kdaj pobriješ? Mislm kr težko vrjet da sm jst starejša od tebe, k na naši šoli so vsi tipčki še čist otročji, pa sej punce smo tud-Zakaj pa nebi ble???Ti pa tak resn vidt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 oooo behi!! zmer bl dec si pa tmle gor zravn prospekta vidm un za oljčke.... mmmm.... zih dišiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Wau Behi luškan, čez ene par let bomo vse tule sline cedile Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Oh Behe,cukrček ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Hej, Behy, ne tako hudo gledat, ker se te bom ustrašila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 behi,legenda si....za tabo se bojo pocas zacele ze hude bejbe metat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Beh,res ne vem kje stakneš toliko dlak ....pa tako mlad ....cccc! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Se mi je zdelo, da sem še nekam pozabil vtakniti svoj nos. Evo popravljam:Cica v zlatem al v metroju, ja, čisto pomladanski filing! (to je lila škrlatni šal brez a)Roza rutka čez A-jino ritko. Ah ne. Sem še enkrat pogledal, okoli vratu je.Ribica ožarjenih las. Na pomladanskem kontu kak svež popek. Najs, rožno rdeče rutke med črnimi motorji... (Geslo Alibaba in 40 razbojnikov) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija - hmmm kaj naj rečem, bom izpadel osladno , čeprav preziram osladnost, ampak ne morem drugega reči, kot to, da si prou srčkana in hčerkica prav tako lp Bom rekla hvala pa probala ne .tenx xxx Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.