Apolonija 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ouou in the army now..... yes,mem...ti paše tole Apolončica! runs in the family Tenx 3pl Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ene dve moje, mal za spremembo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ...upam, da bo prijela ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ....drooooool..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 Fajn, Santos, na tej zadnji si mi najbolj vsec do zdaj, mensezdi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behy, fajn tipcek, lepe oke kot vedno! ja, sej jaz mam zate vedno leep okice <{POST_SNAPBACK}>Behy, ful lustkan... me mal na mojga bratca spominjas..hihi <{POST_SNAPBACK}>Če že vsi komentirate, pa morm mal še jst Ej behy veš kva me zanima A se ti kdaj pobriješ? Mislm kr težko vrjet da sm jst starejša od tebe, k na naši šoli so vsi tipčki še čist otročji, pa sej punce smo tud-Zakaj pa nebi ble???Ti pa tak resn vidt ja pobrijem se mogoče 1x na 2 meseca, ker se včasih urežem pa pol kri brizga po špeglu pa take <{POST_SNAPBACK}>oooo behi!! zmer bl dec si pa tmle gor zravn prospekta vidm un za oljčke.... mmmm.... zih dišiiiija, po limoni <{POST_SNAPBACK}>Wau Behi luškan, čez ene par let bomo vse tule sline cedile heheh <{POST_SNAPBACK}>Oh Behe,cukrček ! jah no, malokeri tip mi to reče, razn če ni homo <{POST_SNAPBACK}>Hej, Behy, ne tako hudo gledat, ker se te bom ustrašila. hehehe <{POST_SNAPBACK}>behi,legenda si....za tabo se bojo pocas zacele ze hude bejbe metat ja upam <{POST_SNAPBACK}>Beh,res ne vem kje stakneš toliko dlak ....pa tako mlad ....cccc! gojim jih Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehe ... je zadaj, v šipi videt odsev, kako se slikaš ja, sem lih mislil, to bo ziher misti rekla kej o tem pa si res Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Behi, samo si res kosmat Ampak, kul si Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 ce mas pa res lepe uchke... 'Gojim jih' x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, samo si res kosmat Ampak, kul si tenkju <{POST_SNAPBACK}>ce mas pa res lepe uchke... 'Gojim jih' x:Dx jah, če jih ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa si mislu, da bom ravno jst rekla kej o tem? tko zazdelo se mi je, sem lih gledalm pa sem si tko rekel, aaa zdej pa bo misti nekaj rekla o tem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 hihihihihihi... te že pozna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....drooooool..... Se oziraš name ? <{POST_SNAPBACK}>Fajn, Santos, na tej zadnji si mi najbolj vsec do zdaj, mensezdi. ...ja Behe,ni bilo namenjeno v tisto smer ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Behe,ni bilo namenjeno v tisto smer ! vem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ene dve moje, mal za spremembo ! Ene dve moji opažanji, mal za spremembo!Končno ena sveža moška fotka, ta prva še boljša kot tadruga, mogoče nekakšna kontra Kosmathemothu, ker ve se, kaj bi bilo če bi bilo, recimo brada, zato ni tega treba na vsak način izpostavljat, čeprav je digitalec neusmiljen, ko poišče vsako črno kocino, naj bo še tako globoko zakopana v kožni pori. x!x Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ne vem, behi, zakuga morš met na ikonci unga tipa, če s pa sam prov fejst...ne seri ga, pa zamenji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Evo, pol ure nazaj fotkana.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, pol ure nazaj fotkana.... zelo lušno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 apolonija kje je pa marsina nova fotka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>apolonija kje je pa marsina nova fotka najbrž jo je čist zajebčku, pa ne upa dat! apolonij...lušna bejbika x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ooo waw apolonija. res si srček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ja luskana ja. Kaksno barvo las mas zdej ti to? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, pol ure nazaj fotkana....Ko zorijo jagode... (pa Apolonije) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja luskana ja. Kaksno barvo las mas zdej ti to? Hvala!Baje blond pramenčke...sam k preveč hit rastejo lasje pol pa narastek( pa ne rižev) vn seka :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko zorijo jagode... (pa Apolonije) Piko Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.