Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo lušno seal Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se oziraš name ? ...aaaaaahaaaaa.... Pismu Apolonija, kok si huda... :2src: ...tolk lušnih bikic že poznam... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, pol ure nazaj fotkana....Nice...! <{POST_SNAPBACK}>...aaaaaahaaaaa.... Srček Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, pol ure nazaj fotkana.... apolonija luškana Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Santos very nice, Apolonija cuker Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Oh, danes sem videl nekaj lepih očk, odprtih in zaprtih, pa sem se odločil, da vas z levim očesom pogledam še malo pobližje. Res pa je, da ene vidim tako, druge drugače, zato sta tudi različni slikci zelo levega očesa Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh, danes sem videl nekaj lepih očk, odprtih in zaprtih, pa sem se odločil, da vas z levim očesom pogledam še malo pobližje. Res pa je, da ene vidim tako, druge drugače, zato sta tudi različni slikci zanimivo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh, danes sem videl nekaj lepih očk, odprtih in zaprtih, pa sem se odločil, da vas z levim očesom pogledam še malo pobližje. Res pa je, da ene vidim tako, druge drugače, zato sta tudi različni slikci Enkrat turkizen, drugič bolj zelen! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Piko, da ti še jaz vrnem pogled....od blizu... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Behemoth, ful si luškan Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, behi, zakuga morš met na ikonci unga tipa, če s pa sam prov fejst...ne seri ga, pa zamenji! ja, zato da maš ti kej za povedat Pa ne mi s tem, sem povedal, pač mi je všeč tisto kot pa jaz, se mi ne da vsak dan sebe gledat. <{POST_SNAPBACK}>Behemoth, ful si luškan tenkju Apolonija Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Behi-na mladih svet stoji, še boljš, če so še čedni povrh Apolonija&co a sta sestri? Roza Aliana, dober kontrast tale rutka, sploh pa energija slike In še zahvala mojim oboževalcem,Piku Škrlatnemu, Zlati Marsi, Ribici Ribak, Devički in Santosu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi-na mladih svet stoji, še boljš, če so še čedni povrh Apolonija&co a sta sestri? Roza Aliana, dober kontrast tale rutka, sploh pa energija slike In še zahvala mojim oboževalcem,Piku Škrlatnemu, Zlati Marsi, Ribici Ribak, Devički in Santosu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In še zahvala mojim oboževalcem,... in Santosu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>iiii bejba, šele zdej vidla Mystica Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 vsem za dobre fotke!!!!.... .....cosmici pa še enga zraven hm...kje je pa marsina fotka z novo frizuro...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> xrosex Kero si zdaj ti? Nežna fotka Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Mačice so že brstele, Mačonce pa sedaj.Simpathemoth je izvlekel simpatično karto! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> xrosex hehe, zelo simpatično (se mi zdi, da je blo fantu malo nerodno ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Mačona, zelo nežno izgledaš na tej fotki, kjutkano p.s. sem si te predstavljala bolj tako taf po postih Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> xrosex Mačona, prava levčica! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 uuuh, ful lepi ucki Luskano, ni kej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2005 O, Macona, pa mas res neptunovske oci, sem bila zdaj pozorna! najsy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 U mačona, nice!! Tko kjut nerodno ti je.... ...zakaj sem imela v glavi, da imaš skodrane lase...? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.