Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Najprej v islam, pol pa vse ja!! x:Dx x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ce bi se do smrti izmozgal bi se pa. x:Ix

Je vsaj lepa smrt.

Se zmeri boljse umreti zarad izcrpanosti od sexa kokr pa zarad raka na jetrih recimo (dasiravno sta poti do obeh bolezni precej zabavni x:Dx )!! xsuperx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ce bi se do smrti izmozgal bi se pa. x:Ix

Je vsaj lepa smrt.

Se zmeri boljse umreti zarad izcrpanosti od sexa kokr pa zarad raka na jetrih recimo (dasiravno sta poti do obeh bolezni precej zabavni  x:Dx )!! xsuperx

dej dej dej....ne nakladi...bežu bi, k pr norcih...ti se raj na eno skoncentriri in to ornk...namest da lapaš o večih stolčkih....pf.... x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx

jooj, pa ne bit taka ko stalno zamere, jah ej pač se je malo poheca, še ti se smej. tipom je všeč če se ženska kdej zna posmejati na svoj račun x;)x Pač, mislim ok če bi se kere z mene, bi se pač jaz tudi smeja, jebi ga :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ups, sory marsa, jah, potem pa je dobro da se sploh ne srečama, ker v vsakem stvaku je kletev :D x;)x

Cmerava? No, mam popolno rešitev zate, jaz sem tudi smerav že el teden in ko tisti pogledam, se nasmejim do solz.

1 kaj lahko narediš je, da malo pogledaš moj podpis, lej karta dnava je sonce x:Dx A ni luštkana? Pa še tko lep otrok je gor x;)x :palec:

2. svar pa je, da lahko greš na spodnji link, in se poščiješ od smeha :lol:

Jaz sem se. No evo linkiča in čaw bav:

Poglej

<{POST_SNAPBACK}>Samo cmerava sem in mi ni do heca, niti na svoj niti na tuj račun. Tako pač je, tudi slabši in "šibki" dnevi pridejo za mano.

Oj prlečka x:)x Uf, ko bi vedela kaki pasji dnevi so za mano. Sam tko to je, ne more bit drgač. Vedi, da minejo x;)x :palec: V pasjih dnevih je pomembn, da nardimo vse kar lahko, da stanja ne slabšamo in da delujemo na področjih kjer lahko in imamo vpliv. x;)x Pa fajn je, če le opazimo male fajne stvari okol nas.... xsrcx x:)x Drž se bejba, sej si te prlečka, ne, hard pa to.... x^x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

dej dej dej....ne nakladi...bežu bi, k pr norcih...ti se raj na eno skoncentriri in to ornk...namest da lapaš o večih stolčkih....pf.... x:Ix  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Najprej na eno oreng, pol na 2. oreng... xDDx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Jest bi vas kar vse ozenu!!! x:Dx

eno za kuhat, eno za gledat, eno za telovadit, eno za... whatever, se kaksno za kake razlage astroloske in eno za pametne debate, eno za zabavo, eno da te zbrca, ko se sam ne - za kaj pocet pomembnega...

pa tko. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O kaj vidmo! Misty & Co. xDDx :palec:

Ti vsa resna in pravilna, tamala pa gaunarcek. ;) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ekh...jah no a mors vse povedat-k so lih vsi nasedl na finto, da bi mel vse za "telovadit"....ekhhh partibrejker!!! x8Dx

Frank Zappa

Klinc, vse babe bi postrelu!! :vragec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...