češpljica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 hahaha pljunc v morje.....ne pomaga....ne palimo Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>S svojo pištolco? Aham... Ambiciozno vem.Saj kaksno bi pa tut teb pustu, recmo vzhodnonemske plavalke pa clanice legitibre... P.s.:totalno politicno nekorektno, vem ja Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Bi postrelu, bi pustu, bi bi bi.....men se ne da več bi, jst kar bom .....kar pač želim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 neki zmeri ostane......ha tak je to:))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 samson kdaj bos pa ti dal fotko, recimo kako naturirano in nabildano? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej na eno oreng, pol na 2. oreng... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Aiwa, full dobre fotke! Jaz vas pa že iz postelje gledam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Hihi ...lahko noč, zaspana lepotička Pa da mi daš 1x za spremebo lubčka nazaj, plosm lepo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Evo, da ne boš rekel, kakšna sem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 wow Contesa, vsec si mi tle, imas nenavaden, nedolocljiv izraz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ooo contesa! ful lepa fotka... taka nežna...zasanjana... lahko nočko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Pa bom vseen reku, Contesa......."njamsi" si. Aja, pa še to, zdej k ne vidiš, da jih neum fasal ......men najljubša tvoja fotka do sedaj. Zato sm si zaslužu še najmanj ene tri , pa naj ti bo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz vas pa že iz postelje gledam! Conti, mačkica bi se ti kr prdružu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mesija 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Ja no ker sem nov na forumu sem na hitro preletel tole stran in vidim da ste kr lepa druščina in tudi na pikniku vam je , sodeč po fotkaf, blo cool.Škoda da senisem prej prjavu k bi se vam rad prdružu sm lih na obali. contesa hot-hot ša mal masažice pred spanjem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ....kok si lepa.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 sej m zmer pravu, da nas ti razumes!!! ----------eno za kuhat, eno za gledat, eno za telovadit, eno za... whatever, se kaksno za kake razlage astroloske in eno za pametne debate, eno za zabavo, eno da te zbrca, ko se sam ne - za kaj pocet pomembnega...pa tko. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, full dobre fotke! Jaz vas pa že iz postelje gledam! Saj človk se te ne more nagledat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 jao jao....sej nič ne rečem ...sam en mal prave doze pa bi že lahk bilo.... se mi zdi da tooo muc preiravanja škodi..... he jaz si upam! Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, full dobre fotke! Jaz vas pa že iz postelje gledam! Tako nežne te še nisem videl, zgledaš žalostna. Lepa, kot vedno si na fotki, sam se mi zdi, kot da te srček buba. , če te pa ne, ti pa ta look tudi zelo pristoji Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>samson kdaj bos pa ti dal fotko, recimo kako naturirano in nabildano? Haha.Nabildano bo treba se kar dost casa pocakat, ker se mi sploh nic ne da zadnje case. Sicer pa nic ne zamujate...sem strasno grd in boljs da ne veste kako zelo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 hm, glede na tvoja ime , pa škorpijon si, po moje imaš rjave lase Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....kok si lepa.... Ja, res, res! Take skrivnostne oci. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, glede na tvoja ime , pa škorpijon si, po moje imaš rjave lase Drgac sm dvojcek, asc. scorpio, luna devica, sam mam urana na asc., tko da ti horoskop ne pomaga kaj dosti. Pr uranu na asc. lahko pricakujes svasta. Drgac pa nimam rjavih las ampak tako cudno barvo-temno blond Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj prlečka Uf, ko bi vedela kaki pasji dnevi so za mano. Sam tko to je, ne more bit drgač. Vedi, da minejo V pasjih dnevih je pomembn, da nardimo vse kar lahko, da stanja ne slabšamo in da delujemo na področjih kjer lahko in imamo vpliv. Pa fajn je, če le opazimo male fajne stvari okol nas.... Drž se bejba, sej si te prlečka, ne, hard pa to.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Conti, fajn, ena fotka brez make upa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.