Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej na eno oreng, pol na 2. oreng... Aha...ornk se pod nosom obrisu! <{POST_SNAPBACK}>eno za kuhat, eno za gledat, eno za telovadit, eno za... whatever, se kaksno za kake razlage astroloske in eno za pametne debate, eno za zabavo, eno da te zbrca, ko se sam ne - za kaj pocet pomembnega...pa tko. Tko je! <{POST_SNAPBACK}>Klinc, vse babe bi postrelu!! Kva s pa zdej našpičn? Dedc zmešan! Conti, luškana, taka, čist naravna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Pismu, tu pa zgledaš kot da si se prav posebej za nekoga zrihtala..... Seksi! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 men je pa tale tvoja skuštrana čupa bistveno bolj všeč.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 he he diana....kaj se čudiš...lepe stvari vedno pogledam... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ...to je pa tko če maš sonce merkur in neptun v sco in ti pol domišljija dela 100 na uro ...temu ustrezno je tud izrazoslovje....neizčrpen vir gluposti... ...sicer pa fajn, da si spet mal tle... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena malo drugačna! lepa kot vedno,ceprav mi tle sploh ne zgledas ti cisto ena druga...ampak lepa seveda Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 waw contesa na tisti, ki se prebujas, si mi ful vsec, taka naravna, d best. Ocitno ti pase, vse kar das nase, samo jaz bi se kar drzala ravnih lask, ti fenomenalno pasejo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena malo drugačna! Na tej fotki si Diani:) podobna oz. sta si podobni (obe lušni) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena malo drugačna! Imej jutri Delo v rokah, da te bom spoznal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drgac sm dvojcek, asc. scorpio, luna devica, sam mam urana na asc., tko da ti horoskop ne pomaga kaj dosti. Pr uranu na asc. lahko pricakujes svasta. Drgac pa nimam rjavih las ampak tako cudno barvo-temno blond Dvojček? A veš da so dvojčki štorasti? poglej si mal Btw, temno blond, so kostanjevi, in kostanjevi so rjavi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Dvojcki niso storasti, sam povrsni so, to pa. Drgac pa moji lasje res niso rjavi, so temno blond in od rjavih jih loci par odtenkov. Barva je taka kot bi imel en blondinc 14 dni neoprane lase. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 aha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 aha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena malo drugačna! Devil Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 evo, ta fotka pa mi je zlo vsec!! ----------Aiwa, full dobre fotke! Jaz vas pa že iz postelje gledam! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena malo drugačna! Kva si lepa tle sicr si pa na vsaki fotki na drgačn način, pa zmer sexy! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 tkole fotka je slaba, ne vidi se faca, ampak imeli službeno kar velik zalogaj - prireditev - 13 glasbenih gostov in ponavadi je Selene v črnem, v ozadju, tiha miška... v petek pa v modrini in belini (žulji ubitačni od natikač ) prireditev uspela, po prvih odzivih, jaz pa se v ozadju zabavala z glasbeniki en fant me je še posebej prijetno presenetil in še danes me moj zbada, kakšen par sva bila.. če dobim tisto fotko, jo dam gor (upam, da ne bo zameril ) torej Selene v modrini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 torej všeč so mi vse vaše fotke, ampak ne bom posebej naštevala, da koga ne spregledam... pismo sam všeščn folk tule gor tko da človek kar malce premišljuje če naj da kakšno svojo fotko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> torej Selene v modrini Ti paše! Kr večkrat jo gor rukn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 hvala, sicer me na sliki vedno malce raztegne ampak sem jih presenetila z modrino.... čeprav je bil kar naporen večer - sem imela finance čez - recimo da me je poleg Konečnika presenetil še Vili Resnik pa Dolores...mislim da smo za 1500 sit pripravili super 3 urni žur - kako sem se počutila tam zadaj je nepomembno važno, da je bila polna dvorana zadovoljna ter izvajalci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, sicer me na sliki vedno malce raztegne ampak sem jih presenetila z modrino.... čeprav je bil kar naporen večer - sem imela finance čez - recimo da me je poleg Konečnika presenetil še Vili Resnik pa Dolores...mislim da smo za 1500 sit pripravili super 3 urni žur - kako sem se počutila tam zadaj je nepomembno važno, da je bila polna dvorana zadovoljna ter izvajalci Pol si bla verjetn tud ti zadovolna, če je šlo vse po planih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 predvsem utrujena, pa baje enega izvajalca malce preveč očarala, tko da je naporen vikend zaradi tega doma :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>predvsem utrujena, pa baje enega izvajalca malce preveč očarala, tko da je naporen vikend zaradi tega doma :xx!: Sam ti ni žou, ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 pst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 uuu selenca ful ti paše. kr večkrat obleč... črno pust za redke priložnosti... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.