Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Najprej na eno oreng, pol na 2. oreng... xDDx

Aha...ornk se pod nosom obrisu! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>eno za kuhat, eno za gledat, eno za telovadit, eno za... whatever, se kaksno za kake razlage astroloske in eno za pametne debate, eno za zabavo, eno da te zbrca, ko se sam ne - za kaj pocet pomembnega...

pa tko. xDDx

Tko je! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Klinc, vse babe bi postrelu!!  :vragec:

Kva s pa zdej našpičn? Dedc zmešan! xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Conti, luškana, taka, čist naravna x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx ...to je pa tko če maš sonce merkur in neptun v sco in ti pol domišljija dela 100 na uro ...temu ustrezno je tud izrazoslovje....neizčrpen vir gluposti... x:Dx x:Dx x:Dx

...sicer pa fajn, da si spet mal tle... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

waw contesa :palec: na tisti, ki se prebujas, si mi ful vsec, taka naravna, d best.

Ocitno ti pase, vse kar das nase, samo jaz bi se kar drzala ravnih lask, ti fenomenalno pasejo :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Drgac sm dvojcek, asc. scorpio, luna devica, sam mam urana na asc., tko da ti horoskop ne pomaga kaj dosti. Pr uranu na asc. lahko pricakujes svasta. :8):

Drgac pa nimam rjavih las ampak tako cudno barvo-temno blond x:Dx

Dvojček? A veš da so dvojčki štorasti? :huh: poglej si mal :)

Btw, temno blond, so kostanjevi, in kostanjevi so rjavi x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Dvojcki niso storasti, sam povrsni so, to pa.

Drgac pa moji lasje res niso rjavi, so temno blond in od rjavih jih loci par odtenkov. Barva je taka kot bi imel en blondinc 14 dni neoprane lase.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

tkole fotka je slaba, ne vidi se faca, ampak imeli službeno kar velik zalogaj - prireditev - 13 glasbenih gostov in ponavadi je Selene v črnem, v ozadju, tiha miška... v petek pa v modrini in belini (žulji ubitačni od natikač x:o)x ) prireditev uspela, po prvih odzivih, jaz pa se v ozadju zabavala z glasbeniki x:o)x en fant me je še posebej prijetno presenetil in še danes me moj zbada, kakšen par sva bila.. če dobim tisto fotko, jo dam gor (upam, da ne bo zameril x:o)x ) torej Selene v modrini x:o)x

torej všeč so mi vse vaše fotke, ampak ne bom posebej naštevala, da koga ne spregledam... pismo sam všeščn folk tule gor xsrcx tko da človek kar malce premišljuje če naj da kakšno svojo fotko ;)

hvala, sicer me na sliki vedno malce raztegne xrolleyesx ampak sem jih presenetila z modrino.... čeprav je bil kar naporen večer - sem imela finance čez - recimo da me je poleg Konečnika presenetil še Vili Resnik pa Dolores...mislim da smo za 1500 sit pripravili super 3 urni žur - kako sem se počutila tam zadaj je nepomembno :D važno, da je bila polna dvorana zadovoljna ter izvajalci :palec:

<{POST_SNAPBACK}>hvala, sicer me na sliki vedno malce raztegne xrolleyesx ampak sem jih presenetila z modrino.... čeprav je bil kar naporen večer - sem imela finance čez - recimo da me je poleg Konečnika presenetil še Vili Resnik pa Dolores...mislim da smo za 1500 sit pripravili super 3 urni žur - kako sem se počutila tam zadaj je nepomembno :D važno, da je bila polna dvorana zadovoljna ter izvajalci :palec:

Pol si bla verjetn tud ti zadovolna, če je šlo vse po planih! :palec: x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...