Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 sej to je bila redka priložnost ok, dovolj od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 no no no.... še ti kej druzga nase pa je... bomo v mavrici okol hodil. sej ne rečem da rabte žive kričeče barve... ampak že sam druge barve so Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 oooo Selene nice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 selči slika je malo nejasna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Michelle Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Filip Mai - 2 meseca Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Filip Mai - 2 meseca Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Lustni otrocki!! Me kar primer, da bi su enga delat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Tjazy in Filip Mai Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tjazy mishelle in filip mai oba sta ful luškana... on mi je še posebi tm k se smejčka <{POST_SNAPBACK}>Lustni otrocki!! Me kar primer, da bi su enga delat! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 uau tjazy kaki lušni otročki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Contess, tudi mene spominjaš na Diano, na ikonci pravzaprav; če pogledaš fotko, pa si že bolj podobna sebi. Če so to tvoji naravni lasje, svaka ti čast, a zamenjava? Jaz imam čisto ravne. Selene v akciji. Tjazy očka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Selene rhapsody in blue Tjazi, bom samo otrocke ful sta srčka, Michelle že prava mala damica, Filip Mai pa že tak taprav dečko, ful lep dojenček ...no seveda brez očita ne bi bilo nič Contesa tudi všečna na nov način ...si ravno tako ravnaš lase kot jaz heheheh ...ženske smo res Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>in pol se je začel Aiwa, opa opa opa! Prva je zelo ribja, na drugi se vidi, da je namrščenost zaigrana in zadnja majo tako luštna lička okoli prijetno mehkih šobic...<{POST_SNAPBACK}>Jaz vas pa že iz postelje gledam! Contesa, Ti nas kar še večkrat tako glej! Naj kdo reče karkoli, slikca je "zelo" vredna ogleda!<{POST_SNAPBACK}>tkole fotka je slaba ... jaz pa se v ozadju zabavala z glasbeniki en fant me je še posebej prijetno ... torej Selene v modrini Selene, ne se posipat s pepelom... Ali misliš, da mi ne vemo, kaj je spacana fotka, kdaj je pa v resnici prikrito? Ampak ta glavno, kako si se zabavala z glasbeniki, pa ne vemo! Saj ni pomembno, glavno je, da si se dobro imela, pa da vidiš, katere barve ti še pa še pašejo. P.S. Tako ti je to. Včasih so majhne otroke krščevali v cerkvah, danes jih pa na internetu. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Piko, včasih se pa tud kaj motiš zanimivo, kako si cetiral moj tekst kako sem se zabavala z glasbeniki? hm, tisti ki me poznajo, vedo hvala vsem za mnenje , Tjazy, luškano ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tjazy in Filip Mai joj kwa sta hecna, cist ista... sam na eni je pa jani ful podoben. najboljsi je tam kjer se smejcka (jasno). Selenc, fajn v modrem, ja, sam kwa si sla tolk delc... *** triple, to je pa lepo, da vedno priletis, sem bila ze zandjic pozorna, da se vedno posvetis pa kaj pripomnis prijaznega! To mi je vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 triple, to je pa lepo, da vedno priletis, sem bila ze zandjic pozorna, da se vedno posvetis pa kaj pripomnis prijaznega! To mi je vsec. Jah sevede, sej je on tut sco-virgo-gem combo!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piko, včasih se pa tud kaj motiš zanimivo, kako si cetiral moj tekst ...Nič hudega, če sem se zmotil. Priznam, sem zmotljiv.Viš, kaj sem pozabil napisati? No, da se kljub spacanosti opazi, kako si na sliki luštna...... vsekakor žuljev ni videti, pa obraz se vidi skoraj v celoti, pa vsaj 19 kozarcev se vidi (13 povabljenih + ...), pa dobra volja na obrazu ni spacana, skratka kljub nejasnosti je videti veliko! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah sevede, sej je on tut sco-virgo-gem combo!!! aja? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 A se ne vidi??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah sevede, sej je on tut sco-virgo-gem combo!!! a se ne vidi??? Hm, kaj pa vem, na nek nacin ze... tebi devica bolj ven tolce, triple je bolj brezobziren v nastopu, ti si pa bolj polite.Sta glih obratna, on ma sonce v sco..Sam predvsem zarad sco in device v bistvu oba dasta nekaj na vljudnost in vse tole.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, kaj pa vem, na nek nacin ze... tebi devica bolj ven tolce, triple je bolj brezobziren v nastopu, ti si pa bolj polite.Sta glih obratna, on ma sonce v sco..Sam predvsem zarad sco in device v bistvu oba dasta nekaj na vljudnost in vse tole.... Sm biu zgleda pod psihološko lupo Marsika, ti kr laufa tole! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.