Todika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 evo aiwa še ena trapasta morska Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo aiwa še ena trapasta morska Zelo zelo prisrčna slika s zelo simpatično punco. (Pa frizura in barva las sta tam tudi boljši, kot na ikonci.) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hihikakshn navihanc se namaka tamle.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 Todika, si taka sproscena in dinamicna punca, kul, blagorcek, ki mas vodo bliz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 todika....super fotka x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Todika, si taka sproscena in dinamicna punca, kul, blagorcek, ki mas vodo bliz! ma nimam ok če savinja šteje enkrat na leto si dam duška...mi plavalna kožca zraste skor takrat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale je taka bolj romantična! (pa še celo bosa sem) uuuu conti,ta slikca mi je pa do zdej še najbol všeč, posebna je-nekaj oddaja! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 aja nimas? skoda, sory pol, no lustna pa simpaticna pa sproscena si pa vseen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ma ja no sej sm res mater kak ego Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 En lep pozdravček vsem skupaj! Sem nova članica foruma, čeprav lunin net in forum berem že več kot eno leto in zdaj sem se odločila,da se tudi sama vpišem med vas, ker ste mi zelo simpatični no pa še dve moji fotki za lažjo predstavo, imam pa tudi na osebni strani upam, da bo prijelo Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ful simpaticna!! (pa se levinja...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 NikaNika, welcome! .........sam res, kolk je lepih punc tule.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>En lep pozdravček vsem skupaj! Sem nova članica foruma, čeprav lunin net in forum berem že več kot eno leto in zdaj sem se odločila,da se tudi sama vpišem med vas, ker ste mi zelo simpatični no pa še dve moji fotki za lažjo predstavo, imam pa tudi na osebni strani upam, da bo prijelo O, kok fajn!!! Zivjo in dobrodosla! pa se blazno lustna si, super, pa se taka nezhna in prijetna oseba si videti, pravzaprav ne zelo lev, imas kaj v ribah ali pa dost v devici? No to mi delite!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>En lep pozdravček vsem skupaj! Sem nova članica foruma, čeprav lunin net in forum berem že več kot eno leto in zdaj sem se odločila,da se tudi sama vpišem med vas, ker ste mi zelo simpatični no pa še dve moji fotki za lažjo predstavo, imam pa tudi na osebni strani upam, da bo prijelo Fajn ti bo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Nic v ribah met-plis.!!! Cimvec v levu, cimvec v levu, pa se kaj skorpijona mej zraven!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 NikaNika,,luškana si! Pozdravljena in dobrodošla! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nic v ribah met-plis.!!! :xx!: le cakaj.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: le cakaj.... No sej men niso vse ribe tko mim, samo vecina ( najhujs so pa v kombinaciji z podznakom v dvojckih-moj ati..) Marsa sej ti si pa cist OK (za ribo) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No sej men niso vse ribe tko mim, samo vecina ( najhujs so pa v kombinaciji z podznakom v dvojckih-moj ati..) Marsa sej ti si pa cist OK (za ribo) Samson, nea se zdaj tu nekaj vun vleči Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jah kaj pa naj...?? Lahko ji kvecjemu kako kilo domacega paradajza shenkam, mogoce bo pol manj jezna. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Todika NikaNika dobrodošla med Marsovce ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>En lep pozdravček vsem skupaj! Sem nova članica foruma, čeprav lunin net in forum berem že več kot eno leto in zdaj sem se odločila,da se tudi sama vpišem med vas, ker ste mi zelo simpatični no pa še dve moji fotki za lažjo predstavo, imam pa tudi na osebni strani upam, da bo prijelo uuu jaa wellcome NikaNika Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 samson in aiwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>En lep pozdravček vsem skupaj! Sem nova članica foruma, čeprav lunin net in forum berem že več kot eno leto in zdaj sem se odločila,da se tudi sama vpišem med vas, ker ste mi zelo simpatični no pa še dve moji fotki za lažjo predstavo, imam pa tudi na osebni strani upam, da bo prijelo waw, kot ena zvezdica zgledas ful luskana, vse cortkice tukaj so dobile hudo konkurenco Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>samson in aiwa prva fotka full zanimiva, dobr zgleda druga fotka pa, hehe - aiwa zgledaš, kot bi bla škrbasta drugač pa kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.