aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hahahahahahahhahaaa... vem... mam zlat zob Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Aha, kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Uhja... par svežih fotk... contesa... uhja zgledaš kt kakšna rimska boginja... pa še oblekca dost taka uhuh... Nika tnarlepša blondinka kar sem jih videl nice nice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>samson in aiwa Uh Aiwa je končno najdla ljubezen svojega življenja !!! Nice Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahahahahahahhahaaa... vem... mam zlat zob Kva se lazes, to je srebro...si bla preskrta ko je blo treba dnar dat (zato je pa tut dala negativ gor-da se ne vidi). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 spet se dolgocasim v sluzbi,pa ...evo kaj rata Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pa še ena slikica mene in moje maličke, ko veselo sopihava v hribčka.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 a dej no! si me mogu izdat?? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Un prej je Erika napisala in ne jest! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 cigančica kul fotka.. umetniška Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Un prej je Erika napisala in ne jest! aja pol pa kul Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>samson in aiwa Zanimivi fotki! Lep par sta! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet se dolgocasim v sluzbi,pa ...evo kaj rata hehe ej zgledaš mi kot bi prišla direkt iz 80'ih let drugač pa simpatično kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena slikica mene in moje maličke, ko veselo sopihava v hribčka.... kje pa je slikca?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet se dolgocasim v sluzbi,pa ...evo kaj rata Cigančica,nice taka umetniška fotka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje pa je slikca?? To sem se pa tudi jaz spraseval. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet se dolgocasim v sluzbi,pa ...evo kaj rata Cigancica,teb tud dogaja zadnje čase...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pa še ena... da vsi vidjo moj srebrn zob Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 A si sla res tole z Edigsom sem gor limat... jojmene... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Nimam še ravno izkušenj s priponkami in sem nekaj pomutila-tehnične težave.... Sorry, upam, da tokrat uspe.... Torej,medve z mojo maličko, ko sopihava v hribčka.Upam, da se naju bo kaj videlo.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Dej se uno na keri ti Edigs dol dajem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še ena... da vsi vidjo moj srebrn zob <{POST_SNAPBACK}>Nimam še ravno izkušenj s priponkami in sem nekaj pomutila-tehnične težave.... Sorry, upam, da tokrat uspe.... Torej,medve z mojo maličko, ko sopihava v hribčka.Upam, da se naju bo kaj videlo.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ooo kokica super! ful sta lušni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej se uno na keri ti Edigs dol dajem... a tole? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.