seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nimam še ravno izkušenj s priponkami in sem nekaj pomutila-tehnične težave.... Sorry, upam, da tokrat uspe.... Torej,medve z mojo maličko, ko sopihava v hribčka.Upam, da se naju bo kaj videlo.... uuu kokica, športno sicer se te ne vidi dobro,ampak vseeno dosti,da lahko rečm zelo simpatično... pa full mi je všeč slika, okolica, še posebaj ta trasa bi tekel tam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ne!!otroc tole berejo jebela!!! Kokica-multo simpatico!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 one more Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>one more Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>one more hehe, a ti je dolgčas v službi? emmm tale slikca pa mi deluje tko zeleno-erotično, nevem zakaj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe ej zgledaš mi kot bi prišla direkt iz 80'ih let drugač pa simpatično kul pa sej sem res prisla direkt iz 80-ih <{POST_SNAPBACK}>Cigančica,nice taka umetniška fotka! ja ja jst umetnik <{POST_SNAPBACK}>Cigancica,teb tud dogaja zadnje čase...! uuu,men sopa v glavi skozi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ta je pa res cist 80's!!!Huda! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hehehe cigumigu d best... take odbite barve zmeri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe cigumigu d best... take odbite barve zmeri a ne?men res dogajajo tele barve...tralala hopsasa....mogoch pa she klaksno prilimam Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ti kr... poživiš vse skupi... love it! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 O, fotkice!! lavercka, fajn, v naravi, kolk romanticno! kdo je pa fotkal? Kokica, pa si res ovencek, skoda ker je tko od dalec, a sta videt ful simpaticni s tamalo, tebe kar razganja, si se bolj nasponana kot tamala, namest d abi bilo obratno! Cigichka, farbce! a si se postrigla? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 sliku je tulifon. pa aiwa... s stegnjeno roko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jest itak ne znam. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 aiwa tehnik. le zakaj bi drugač mela tak ime? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 kok maste dolge roke, folk, jaz mam pa zgleda cist kratke, ker sme vedno cist popachena pol na fotkah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 u bistvu je tulifon dobr. pa lahk tko kul nacentriraš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok maste dolge roke, folk, jaz mam pa zgleda cist kratke, ker sme vedno cist popachena pol na fotkah. Jah pa si jih dej podalsat, ne. Ves kok to prov pride... Lahko TV upravlas iz naslonjaca brez daljinca.Ekh... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 x:Dx ok, pol pa skor moram... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Bad Boys ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pa kaj sem jaz res edini tukaj, ki razmislja??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ta levi je nase gore list, ne?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta levi je nase gore list, ne??Sorry ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ta levi fajter na fotki je Slovenec, ne???Kako se ze pise?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Cigichka, farbce! a si se postrigla? jst se skoz neki sama doma strizem....sam se zmeri imam levo polovico glave cist dolge lase desno pa cist kratke....pol pa se eksperimenzi...kitke,po copki pa tko kot danes spete zadi....glih to mi je super pri tej frizuri,ker sem lahko vsak dan drugace-lahko zgleda ,da mam kratke...al pa dolge.pa je Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta levi fajter na fotki je Slovenec, ne???Kako se ze pise??Jap,Gašper Cajner (iz NM), nekdanji profesionalni evropski prvak !Zdaj se ukvarja sam z Jogo in meditacijami...večina časa preživlja v Indiji ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.