Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Nimam še ravno izkušenj s priponkami in sem nekaj pomutila-tehnične težave....

Sorry, upam, da tokrat uspe....

Torej,medve z mojo maličko, ko sopihava v hribčka.Upam, da se naju  bo kaj videlo....

uuu kokica, športno :palec: x:Ix sicer se te ne vidi dobro,ampak vseeno dosti,da lahko rečm zelo simpatično... x:Ix x;)x

pa full mi je všeč slika, okolica, še posebaj ta trasa bi tekel tam x:Dx x^x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne!!otroc tole berejo jebela!!! x:Dx :vragec:

Kokica-multo simpatico!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>hehe ej zgledaš mi kot bi prišla direkt iz 80'ih let  x:Dx  :palec:  x;)x

drugač pa simpatično  x:)x 

kul  x8Dx

pa sej sem res prisla direkt iz 80-ih x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Cigančica,nice x8Dx taka umetniška fotka! x:Dx  x;)x

x^x ja ja jst umetnik x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Cigancica,

teb tud dogaja zadnje čase...! x:Dx  :palec:

uuu,men sopa v glavi skozi x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Ta je pa res cist 80's!!!Huda! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

O, fotkice!! x8Dx

lavercka, fajn, v naravi, kolk romanticno! x:Xx

kdo je pa fotkal?

Kokica, pa si res ovencek, skoda ker je tko od dalec, a sta videt ful simpaticni s tamalo, tebe kar razganja, si se bolj nasponana kot tamala, namest d abi bilo obratno! xDDx :palec:

Cigichka, farbce! x8Dx

a si se postrigla?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jest itak ne znam. x:Dx

Frank Zappa

kok maste dolge roke, folk, jaz mam pa zgleda cist kratke, ker sme vedno cist popachena pol na fotkah. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kok maste dolge roke, folk, jaz mam pa zgleda cist kratke, ker sme vedno cist popachena pol na fotkah. :D

Jah pa si jih dej podalsat, ne. Ves kok to prov pride... Lahko TV upravlas iz naslonjaca brez daljinca.Ekh... xDDx

Frank Zappa

Pa kaj sem jaz res edini tukaj, ki razmislja??? x:Dx :vragec: x:Dx

Frank Zappa

Ta levi je nase gore list, ne??

Frank Zappa

Ta levi fajter na fotki je Slovenec, ne???Kako se ze pise??

Frank Zappa

Cigichka, farbce! x8Dx

a si se postrigla?

x:Dx jst se skoz neki sama doma strizem....sam se zmeri imam levo polovico glave cist dolge lase desno pa cist kratke....pol pa se eksperimenzi...kitke,po copki pa tko kot danes spete zadi....glih to mi je super pri tej frizuri,ker sem lahko vsak dan drugace-lahko zgleda ,da mam kratke...al pa dolge.pa je x:Dx x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Ta levi fajter na fotki je Slovenec, ne???Kako se ze pise??

Jap,

Gašper Cajner (iz NM), nekdanji profesionalni evropski prvak !

Zdaj se ukvarja sam z Jogo in meditacijami...večina časa preživlja v Indiji ! :2src:

:palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...