seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bad Boys ! Santos a si ti tle po fightu? nekam utrujen zgledaš drugač pa maš res bad company hehe kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bad Boys ! to sem pa ze vidla,si jo ze enkrat dal gor,a ne?ja ja.sami fajterji bemu,se kr ustrasim malo.....ce bi bile nude bi bilo boljse Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos a si ti tle po fightu? nekam utrujen zgledaš drugač pa maš res bad company hehe kul V bistvu niti ne...po tem fight-u, ki sem ga imel...sem opravil v 3 RD KO ! Sem pa bil malo slab...že pred fightom...morda mal prehlajen ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bad Boys ! Dobr zgledate, opasni mal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No sej men niso vse ribe tko mim, samo vecina ( najhujs so pa v kombinaciji z podznakom v dvojckih-moj ati..) Marsa sej ti si pa cist OK (za ribo) Kaj pa dvojčk, asc riba? <{POST_SNAPBACK}>Uhja... par svežih fotk... contesa... uhja zgledaš kt kakšna rimska boginja... pa še oblekca dost taka uhuh... Nika tnarlepša blondinka kar sem jih videl nice nice... Čak, da se jst na blond pofarbam! <{POST_SNAPBACK}>spet se dolgocasim v sluzbi,pa ...evo kaj rata Bejbiiiiiiiiiiiiiiii <{POST_SNAPBACK}>Nimam še ravno izkušenj s priponkami in sem nekaj pomutila-tehnične težave.... Sorry, upam, da tokrat uspe.... Torej,medve z mojo maličko, ko sopihava v hribčka.Upam, da se naju bo kaj videlo.... Prov lušni obe! <{POST_SNAPBACK}>Bad Boys ! Opa....a me boš predstavu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jap,Gašper Cajner (iz NM), nekdanji profesionalni evropski prvak !Zdaj se ukvarja sam z Jogo in meditacijami...večina časa preživlja v Indiji ! Se ga spomnim izpred cca. 3 let, ko je mel intervju v Studiu City, ga je blo velik vec skupi, pa precej se je ven metal, tle pa res zgleda cist skuliran. Meditacija pa joga pravis...moram res tut jaz to probat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to sem pa ze vidla,si jo ze enkrat dal gor,a ne?ja ja.sami fajterji bemu,se kr ustrasim malo.....ce bi bile nude bi bilo boljse Nude ha !? Je že bila gor, jap ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ga spomnim izpred cca. 3 let, ko je mel intervju v Studiu City, ga je blo velik vec skupi, pa precej se je ven metal, tle pa res zgleda cist skuliran. Meditacija pa joga pravis...moram res tut jaz to probat!!!V zadnjih treh letih se je veliko spremenil...kljub temu je bil zmeraj pozitivac, sam pristop do medijev in različnega folka... Drugač pa je tud lakto vegetarijanec...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Kaj pa dvojčk, asc riba? Ne zelim razmisljati o tem... ze ko sem bil majhen sem se odlocil, da hudica ni in prosim ce me pustis nadaljevati zivljenje v tem prepricanju. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V zadnjih treh letih se je veliko spremenil...kljub temu je bil zmeraj pozitivac, sam pristop do medijev in različnega folka... Drugač pa je tud lakto vegetarijanec...! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne zelim razmisljati o tem... ze ko sem bil majhen sem se odlocil, da hudica ni in prosim ce me pustis nadaljevati zivljenje v tem prepricanju. Dream on, boy! By the way....lepa sta! Pa da neb slučajno kej grdga slišala! Bo hudič prec pote pršu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pikica,ta prvi z leve je poročen, tako da odpade ! Drugi, to sem jaz...ta tud odpade ! Tretji pa četrti sta free...tako da, ko bosta v Slo...ti ju bom rade volje predstavil...! Sam pazit se moreš Simson-a (tretji na desni), voli žene više nego svoju mamu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Sam pazit se moreš Simson-a (tretji na desni), voli žene više nego svoju mamu ! a to je uni v belem? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pa da neb slučajno kej grdga slišala! Bo hudič prec pote pršu! Hudica ni, hudica ni, hudica ni, hudica ni, hudica ni, hudica ni, hudica ni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudica ni, hudica ni, hudica ni, hudica ni, hudica ni, hudica ni, hudica ni... Lej me, lej me, lej me.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam pazit se moreš Simson-a (tretji na desni), voli žene više nego svoju mamu ! a to je uni v belem? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lej me, lej me, lej me.... Mami!!!!!!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 sam uni v belem,santos... sploh ni slab... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam uni v belem,santos... sploh ni slab... Heh,saj vem...sem ga pripeljal v Tivoli, pač eno poletje...nismo niti vstopli do šanka...neka huuuuuuuuuuuuuuuuuuda beyba ga je že peljala k njej domov ! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh,saj vem...sem ga pripeljal v Tivoli, pač eno poletje...nismo niti vstopli do šanka...neka huuuuuuuuuuuuuuuuuuda beyba ga je že peljala k njej domov ! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL kera ga pa ne bi? ufff,z njim je po moje se sred zime v sibirije vroche za popizdit Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 aiwa jst sele zdej vidla...to s samsonom... caki,zdej a vidva sta par? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ma nisva par, mi smo trije (ker sem jaz dvojcek). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma nisva par, mi smo trije (ker sem jaz dvojcek). Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jah je rekla, da nben ni zadost dedca zanjo. Pol sm pa d'jal: Kaj pa 2 dedca??No, ostalo je zgodovina. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.