Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma nisva par, mi smo trije (ker sem jaz dvojcek). uh bogi mitja pol pa vsi ki imajo opravka z mano,. :P ... *ker nas/mene je pa pol za ene 8 al kolk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh bogi mitja pol pa vsi ki imajo orpavka z mano,. :P To je pa res. Tale Mitja more bit pa res revcek... a je se na sedativih?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah je rekla, da nben ni zadost dedca zanjo. Pol sm pa d'jal: Kaj pa 2 dedca??No, ostalo je zgodovina. točno tko. k mi je 2 ponudu... sm in se odločila da Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jah prov res.Je pa tut res, da sem bil nepristeven (4 pive) in nisem vedel kaj pocnem. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 težko se je upret.... pIVI Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 zakaj ni novih fotk Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj ni novih fotk behi dej se mal nazaj poglej,ker danes jih je neki bilo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ??Ce jih pa danes ni blo dost, pol pa ne vem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hihihihiiiii... lenobček mali Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še ena... da vsi vidjo moj srebrn zob hehe kok sta cotana <{POST_SNAPBACK}>Nimam še ravno izkušenj s priponkami in sem nekaj pomutila-tehnične težave.... Sorry, upam, da tokrat uspe.... Torej,medve z mojo maličko, ko sopihava v hribčka.Upam, da se naju bo kaj videlo.... heheh qjut <{POST_SNAPBACK}>a tole?... no vsaj vem kaj dela v prostem času <{POST_SNAPBACK}>one more Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Sta se pa zalizala Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sta se pa zalizala Mogoče sta nama hotla kej namignt? Akcija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mislm, da ni dojel.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 jz sem pa misnla da je namig več kot očiten Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ¨Sva obe butaste zgleda.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Aiwa in Samson to je lepi par Cigančica-umetelna fotka Conti Santos-face! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Sm pozabu komentirat še Kokico s hčerko-lušna velika mačkica, z malo mačkico! Hehehe,pa Nikica,le od kje men tvoja slikica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 vsem lepa hvala za tako toplo in prijazno dobrodošlico Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsem lepa hvala za tako toplo in prijazno dobrodošlico Tako lušni punci, kako naj ne bi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hvala, hvala se mi bo še zdel Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Seveda! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo aiwa še ena trapasta morska Zakaj hudica pa imas modrc? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.