Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>samson in aiwa Samson in Dalila! (Al' se piše Samson in Daliwa?) P.S. NikaNika, super simpatika! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj hudica pa imas modrc? že prov drgač pa uaaaau kake fotke nove...pa aiwa in samson kk je to kul, res fajn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo aiwa še ena trapasta morska take t trapaste so najbl fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj hudica pa imas modrc? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj hudica pa imas modrc? No! Kako pa da tega nisem opazil, kam in v kaj sem pa jaz gledal? A maš ti kakšno alergijo na modrce? Ko sem še enkrat pogledal fotko, ja, je barva modrčka lepo obarvala fotko, pa niansa poudari določene druge kvalitete... mogoče je danes Todika na kakšnem menedžerskem mestu pa mora zato izgledati odločna, močna, morda celo neizprosna, v svoji notranjosti pa skriva marsikaj. Ampak če bi bila brez modrca, bi se tisto "marsikaj" bolj skrilo kot odkrilo. Piko Sliko P.S. Še enkrat sem razmislil o Selenini fotki. Vsaka slikca ima še svoje besedilo... in čeprav bom kaj ustrelil mimo, bom vseeno napisal tele občutke: mislim, da ti je bilo najpomembnejše, da si se dobro zabavala, ker zabava je bila verjetno v vaši družini nekaj "slabega", kaj vem, na sliki je soba pred začetkom zabave in ker slika ni slikana med zabavo, ampak kljub megleni sliki se vidi, da že veš, da te čaka dobro, da se boš zavrtela in zaplesala, muzkontarji so vendar veseli ljudje, ki se tudi radi dobro zabavajo... Tako. Govoril sem! P.P.S.No, Dalila se mi je zdelo tako cortkano ime, da sem čisto že pozabil, za kaj je v zgodbi šlo; ko se pa tako dobro rima, kot Samson in Aiwa...nič slabga mislil, če si našla Samsona! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Piko, stvar je v tem, da se sama ne počutim dobro med množico, da imam najraje samoto, da se najboljše počutim med znanimi obrazi... fotka je meglena, ker je slikana z mojkim telefonom, ki je slab za te vrste opravil. Sem na hitro fotknila, ker sem želela nekomu pokazuat, da sem upoštevala namig o barvi oblačil, pa da ne bi tam čudno izpadla, da fotkam sama sebe... Plesala nisem nič, ker ne plešem. Bolj sem skrbela zato, da so se glasbeniki dobro počutili ter da je zadaj za odrom potekalo vse tko kot je treba... da ni kdo kabla ven izpulil, da se ni kdo spotaknil, da so imeli vsi glasbeniki pošlihtane zadeve s kešom... zato, nisem pričakovala zabave, ampak sem jo na svoj način dobila... in če dobil tisto fotko, jo postnem, tista definitivno ne bo meglena Super fotke, vse, Aiwa, lepo, da si srečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ker ne plešem. .... bos ze vidla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ...jp, na ples sicer pa: FOTKE SO ODLIČNE; SUPER; ŠPON in kar je še tega.... čestitke vsem! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsem lepa hvala za tako toplo in prijazno dobrodošlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Selene, hvala za novo razlago slikce, saj ni šlo za ugibanje ali kaj podobnega, samo napisal sem, kakšno zgodbo sem si predstavljal v domišljiji glede na vrstice, napisane ob fotki, pa ožuljene noge omenjajo ponavadi plesalci itd. Lepo, da si se potrudila in napisala še eno razlago. Glede oblekce pa je vse res, tu se nisem zmotil ali napačno domišljal... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>P.P.S.No, Dalila se mi je zdelo tako cortkano ime, da sem čisto že pozabil, za kaj je v zgodbi šlo; ko se pa tako dobro rima, kot Samson in Aiwa...nič slabga mislil, če si našla Samsona! sej je cortkano mam zajčico dalilo (ne tapravo ) piko <{POST_SNAPBACK}>Super fotke, vse, Aiwa, lepo, da si srečna selenčk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 A si srecna al kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jz nisem tega rekla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 A cwa nehat? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ma smo se hecal!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 sn se oddahnla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 ej take finte mas kot ich samson, jaz sem tud znala bit tkole kruta, to je grdo, ceprav samo raziskujes meje, rekel pa bos, da 'si se sam hecal' sicer. aiwa, okol uses ga daj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A cwa nehat?o ,ti pizdec.... take finte je imel en dvojcek,v katerega sem bila zaljubljena za popizdit in skozi je imel take,ceprav je bil tudi on zaljubljen...nikoli ne bom pozabila kok me je matral,bemu da ne b ti aiwico slucajno maltretiru s takimi.te bomo pretepl,da ves Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o ,ti pizdec.... take finte je imel en dvojcek,v katerega sem bila zaljubljena za popizdit in skozi je imel take,ceprav je bil tudi on zaljubljen...nikoli ne bom pozabila kok me je matral,bemu da ne b ti aiwico slucajno maltretiru s takimi.te bomo pretepl,da ves Cigančica, jaz bom takoj za tabo stal, ko ga boš tepla , če pa bo trd oreh pa ti bom pomagal bežat. He he, Samson, šala, nena mi ti Aiwice tak zaj... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ful je grdo priznam..., Aiwa a me bos kaj naseskala????? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o ,ti pizdec.... take finte je imel en dvojcek,v katerega sem bila zaljubljena za popizdit in skozi je imel take,ceprav je bil tudi on zaljubljen...nikoli ne bom pozabila kok me je matral,bemu da ne b ti aiwico slucajno maltretiru s takimi.te bomo pretepl,da ves take finte je imela ena riba z dvojnim dvojckom nekoc. pa se s kom, kako ribo, devico itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 upam, d ti jih bo fajn po riti naložila Jaz tudi! Sva zmenjena za seskanje ze dooooolg. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ful je grdo priznam..., Aiwa a me bos kaj naseskala????? brez skrbi tko ti jih bom naložila, da bo kr veselje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ne nista! :!!: -----------Pikica,Tretji pa četrti sta free... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.