Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne nista! :!!: ----------- pa res nista! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 sej prouzaprou ne vem kera 2, ampak, free pa zihr nista!! al pa tut mal no... mogoche mal sta, mal pa tut nista... al sta pa sam ucasih cist mal free... al sta pa sam fre, nista pa free Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ribčk kompliciraš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Dej svojo fotko gor free, bomo mi preverli ce sta onadva ti al nista!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 niti mal nista, mensezdi sta oba temnopolta (ce ze bi imela body recimo isti ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>niti mal nista, mensezdi sta oba temnopolta (ce ze bi imela body recimo isti ) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 no tko je pa zgledalo,ko so nas prici lepo vsakih par metrov zanalashch na tla fuknli in pol sem mela she dva tedna plavice,bemu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Cigančica,to je bilo pa verjetno zelo zanimivo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne nista! :!!: -----------Free...frej je mislu! Hihi... sej, v bistvu, ne palim na take tipe....so mi bl preprosti všeč, santos...ampak hvala za opozorilo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 cigančica boga aiwa, ma lepega muceka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica,to je bilo pa verjetno zelo zanimivo! ja ful zanimivo...se posebno na tleh pa ponoci tudi bilo zanimivo,k sva mela pozar in komaj ziva ostala...ja to pa ni bilo tko za las je slo..in umrla bi na porocno noc pismu,mava pa sreco Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Hihihi....cigumigu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa she mal lol haha, a to ste šli kr po glavni cesti kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>lol haha, a to ste šli kr po glavni cesti kul valda po glavni,pa se po vseh ulicah in ulichicah in po stranskih poteh....tle je sam en del,ko je bilo sam par svatov...ker so drugi sli z avtom pod belveder pripravit presenecenje,ko prispemo...to je pa spet druga zgodba polna smeha Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Kako, v teh šajtrgah vidim dve nevesti, kje sta pa ženina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 Kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako, v teh šajtrgah vidim dve nevesti, kje sta pa ženina sstane ne se hecat valda je vidna razlika med mano in mozhem,res da ima daljshe lase,ampak....ah dej kaj me hecash,no Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako, v teh šajtrgah vidim dve nevesti, kje sta pa ženina lol hahaha, kake maste... cigancica js vidim možka, brez skrbi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 tud jaz vidim enga simpatičnega fanta tule se pa vidi sproščenost, ponavadi so vsi tko malce togi, no ne govorim iz svojih izkušenj - poroke pri meni ne bo... ane da se največ zarečenega kruha poje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 no pri meni pa tokrat ne bo pojeden tale kruh...evo, si upam 100x rect - se ne bom porocila jasno! Halo!saj zdaj se ze zarad imidza ne morem! Ko tolk sinfam cez... zdej se bom sla pa porocit al kwa! halo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 - poroke pri meni ne bo... ane da se največ zarečenega kruha poje to sem tud jaz govorila-jebemu lebac Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz pa že tolk dolg tumbam, da se ne bom poročil, tolk dolg, da sm že pozabu razmišljat o tem, da se bi al če se bi itd. pravzaprav......Sam k je tko, te ponavad useka, tak ornk......pih, pubec, boš ti neki pametoval, evo ti ga na......pa si že pred oltarjem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jaz bom pa kr tih... ker, če se poročim slučajno v tem lajfu, potem bom naredila prej tisoč sprememb in odločitev...no Cigančica, poglej v kakšna razmišljanja so me tvoje fotke spravile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bom pa kr tih... ker, če se poročim slučajno v tem lajfu, potem bom naredila prej tisoč sprememb in odločitev...no Cigančica, poglej v kakšna razmišljanja so me tvoje fotke spravile he he...sej ce mene pogledas...a ti zgledam clovk,ki bi bil za poroko,no?tisti ,ki me poznajo so na rit padli,ko sem u shusu rekla,da se porochim nobenmu ni bilo nich jasno,pa cela ludnica je bila...ker je to bil en flesh,en mesec preden sem se porochila sem to povedala in pol je bila taka zmeda da sm prav uzhivala,ko so vsi tekali gor pa dol zbegani drug druzga sprasevat che se zajebavam a jebiga,tko je to.nikoli ne vesh Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.