Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dej svojo fotko gor free, bomo mi preverli ce sta onadva ti al nista!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

niti mal nista, mensezdi sta oba temnopolta (ce ze bi imela body recimo isti x;)x xDDx x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no tko je pa zgledalo,ko so nas prici lepo vsakih par metrov zanalashch na tla fuknli x:Dx :vragec: in pol sem mela she dva tedna plavice,bemu :o|o: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Cigančica,to je bilo pa verjetno zelo zanimivo! :palec: x:Dx x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Cigančica,to je bilo pa verjetno zelo zanimivo! :palec:  x:Dx  x;)x

ja ful zanimivo...se posebno na tleh :o|o: x:Dx

pa ponoci tudi bilo zanimivo,k sva mela pozar in komaj ziva ostala...ja to pa ni bilo tko :switz: za las je slo..in umrla bi na porocno noc :eek:

pismu,mava pa sreco x:)x

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>lol :lol: haha, a to ste šli kr po glavni cesti  x:Dx  kul  :palec:  x8Dx

valda po glavni,pa se po vseh ulicah in ulichicah in po stranskih poteh....tle je sam en del,ko je bilo sam par svatov...ker so drugi sli z avtom pod belveder pripravit presenecenje,ko prispemo...to je pa spet druga zgodba polna smeha x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Kako, v teh šajtrgah vidim dve nevesti, kje sta pa ženina :8):

sstane ne se hecat x:Dx valda je vidna razlika med mano in mozhem,res da ima daljshe lase,ampak....ah dej kaj me hecash,no x:Ix

shakti gawain

tud jaz vidim enga simpatičnega fanta :palec:

tule se pa vidi sproščenost, ponavadi so vsi tko malce togi, no ne govorim iz svojih izkušenj - poroke pri meni ne bo... ane da se največ zarečenega kruha poje x:px

no pri meni pa tokrat ne bo pojeden tale kruh...

evo, si upam 100x rect - se ne bom porocila jasno! Halo!

saj zdaj se ze zarad imidza ne morem! x:Dx x:px x;)x

Ko tolk sinfam cez... zdej se bom sla pa porocit al kwa! halo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa že tolk dolg tumbam, da se ne bom poročil, tolk dolg, da sm že pozabu razmišljat o tem, da se bi al če se bi itd. pravzaprav......Sam k je tko, te ponavad useka, tak ornk......pih, pubec, boš ti neki pametoval, evo ti ga na......pa si že pred oltarjem. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

jaz bom pa kr tih... ker, če se poročim slučajno v tem lajfu, potem bom naredila prej tisoč sprememb in odločitev...

no Cigančica, poglej v kakšna razmišljanja so me tvoje fotke spravile :2src: xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>jaz bom pa kr tih... ker, če se poročim slučajno v tem lajfu, potem bom naredila prej tisoč sprememb in odločitev...

no Cigančica, poglej v kakšna razmišljanja so me tvoje fotke spravile :2src:  xsrcx

he he...sej ce mene pogledas...a ti zgledam clovk,ki bi bil za poroko,no?

tisti ,ki me poznajo so na rit padli,ko sem u shusu rekla,da se porochim x:Dx nobenmu ni bilo nich jasno,pa cela ludnica je bila...ker je to bil en flesh,en mesec preden sem se porochila sem to povedala in pol je bila taka zmeda x:Dx :vragec: da sm prav uzhivala,ko so vsi tekali gor pa dol zbegani drug druzga sprasevat che se zajebavam x:Dx x:Dx x:Dx

a jebiga,tko je to.nikoli ne vesh :vragec:

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...