Behemoth 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 cigančica, zakon si Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he...sej ce mene pogledas...a ti zgledam clovk,ki bi bil za poroko,no?men si... tocno tako, ki si se jo sla... v bistvu *hipijevsko* mal... tko si te cist predstavljam,... si tud predana pa vse... taprava zhenichka, torej, zakaj ne, normalno da ja, pa se lev, pa SE rak!!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men si... tocno tako, ki si se jo sla... v bistvu *hipijevsko* mal... tko si te cist predstavljam,... si tud predana pa vse... taprava zhenichka, torej, zakaj ne, normalno da ja, pa se lev, pa SE rak!!!!!! ja,sam vse rakice al pa levinje,ki jih poznam so komplicirale pri poroki(kot tud za druge stvari)in hotle neko razkoshje in vse prfekt,pa oblekca ,ko princeza,pa torta...bla bla.u nulo shtelale,da bo prfekt kao.jst sem mela pa v bistvu improvizacijo.sploh nisem vedela za karjole,so nam nastimali svatje edino sem zrihtala plac-pod belvederjem in d.j-ja pa hrano in drink ,jasno.vse ostalo je bila improvizacija.verjetno,je tko kot pravi lunca,zaradi urana-vse nenadno in na brzinox:)x Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ----------[jebemu lebac Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ---------- kaj se pa ti rezhish?a si ti zhe porochen? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Tale plakat pa me je dons presenetu na poti na šiht,dobr da je dost šroka cesta! Drgač pa goody! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 cigancica... ful dobr res odštek od poroke vtrnica... zelo zelo lepa fotka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vrtnica ti mi pa mal skrivnostno zgledas tule...al se mi sam zdi?lusna in misticna mi zgledas,no Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 aiwa, cigancica hvala Za tak izgled je najbrž kriv progresirani pluton v 12 hiši al pa veter Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 teb je pa vedno *tocno ena in ista bejba* vsec, Tirple.. hocem rect, mas prav specificiran tip bejbe torej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Hehehe,pa prov tale mi je sploh všeč, ne pogrešam tok Lublane! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Še ena moja fotka s takimi malo odštekanimi uhančki: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 uu,srchkana..pa znana si mi ful na tej slikci Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 kokica bela vrnica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale plakat pa me je dons presenetu na poti na šiht,dobr da je dost šroka cesta! Drgač pa goody! Poznam eno, ki ne bo prav vesela, ko bo zagledala tole. Dobro bi bilo, da odstraniš! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 bela vrtnica: zelo naravno, kjuti kokica: hehe, full simpatično spominjaš me na eno fejst punco k jo poznam lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 kokica.. kullll... pa FUUUUL dobri uhani. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena moja fotka s takimi malo odštekanimi uhančki: kul Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam eno, ki ne bo prav vesela, ko bo zagledala tole. Dobro bi bilo, da odstraniš!Jaz pa bi jo rad spoznal ! Kdo je ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Cigančica Vrtnica Kokica Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale plakat pa me je dons presenetu na poti na šiht,dobr da je dost šroka cesta! Drgač pa goody! Dobra bejba ja... (držim pesti,da se ti nau nč zgodl ) Cigančica...ti si pa itak neki posebnega... Vrtnica...nice Kokica...simpatična bejba Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khabath 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 (popravljeno) tule pa je ena slikica z mojo pikico ( dvojčico ) Popravljeno 19. maj 2005 -> khabath Citiraj jutri je nov dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Huuu,sn biu kregan sm mogu dat stran fotko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Huuu,sn biu kregan sm mogu dat stran fotko! Copata! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.