Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Fuck pa copata. Bi rd tebe vidu kok bi se upu pr tej beybi? :eek:  :vragec:  x:Dx

Sej bi jest kaj pokomentiru, sam pol me bo Aiwa ubila ( Ergo: Jz sm isti!!). x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Ejjj,mali ti pa sam tiho...da te nam kej spomnila...kar malo pobrskaj po spominu... :vragec:  :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kero fotko si moral dat dol, triple, ne stekam, a ikono, pa saj to je blo od nekod na netu?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haha ;) sej ane, moški se delimo na copate pa tiste ki mislimo da nismo copate.... ;) js še nekaj razmišljam....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ne, tisto od včer! :sori: Sam je na plakatih od Palmersa,sej mogoče je že tud v Sloveniji? x:px  :inocent:  xsrcx

Je, ja x:px x:px x:px x:px x:px ...no vsaj zdi se mi, da sem jo opazu. Nism cist sure (yeah right!!!).

Frank Zappa

Hehehehe x:px  :palec: pa veš kdo je gor? :inocent:  x:Dx

Nism se prsu do obraza. x:Dx x:Ix

Frank Zappa

aha saj res, se spomnim zdaj, da si nekaj dal, saj sem se komantirala... ena taka temna v enem perilu... tvoja bejba al kaj? :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jah sej ves: akumulacija, intenzifikacija in regeneracija. proti naravi sem nemocen. x:Dx Sej prhajam k teb, OK??Se pojem mal, cez pol ure sn tm!

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...