triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Copata! Fuck pa copata. Bi rd tebe vidu kok bi se upu pr tej beybi? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fuck pa copata. Bi rd tebe vidu kok bi se upu pr tej beybi? Sej bi jest kaj pokomentiru, sam pol me bo Aiwa ubila ( Ergo: Jz sm isti!!). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Haha lej jih copate... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej bi jest kaj pokomentiru, sam pol me bo Aiwa ubila ( Ergo: Jz sm isti!!). Hehehehehehe Kva čmo z beybami je težko, brez nih pa še teži! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej bi jest kaj pokomentiru, sam pol me bo Aiwa ubila ( Ergo: Jz sm isti!!). Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haha lej jih copate... Kaj fantičk? Se čujeva čez par let! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haha lej jih copate... Ejjj,mali ti pa sam tiho...da te nam kej spomnila...kar malo pobrskaj po spominu... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ejjj,mali ti pa sam tiho...da te nam kej spomnila...kar malo pobrskaj po spominu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 kero fotko si moral dat dol, triple, ne stekam, a ikono, pa saj to je blo od nekod na netu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Haha sej ane, moški se delimo na copate pa tiste ki mislimo da nismo copate.... js še nekaj razmišljam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ejjj,mali ti pa sam tiho...da te nam kej spomnila...kar malo pobrskaj po spominu... je spizdu ane k ga je lubica klicala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>je spizdu ane k ga je lubica klicala Heh,pa še vse kej druzga... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kero fotko si moral dat dol, triple, ne stekam, a ikono, pa saj to je blo od nekod na netu? Ne, tisto od včer! Sam je na plakatih od Palmersa,sej mogoče je že tud v Sloveniji? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ne, tisto od včer! Sam je na plakatih od Palmersa,sej mogoče je že tud v Sloveniji? Je, ja ...no vsaj zdi se mi, da sem jo opazu. Nism cist sure (yeah right!!!). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je, ja ...no vsaj zdi se mi, da sem jo opazu. Nism cist sure (yeah right!!!). Hehehehe pa veš kdo je gor? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe pa veš kdo je gor? sej vsi vemo važič Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Hehehehe pa veš kdo je gor? Nism se prsu do obraza. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej vsi vemo važič Zakva pa važič, sej ni moja, bi blo pa fajn, če bi bla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 aha saj res, se spomnim zdaj, da si nekaj dal, saj sem se komantirala... ena taka temna v enem perilu... tvoja bejba al kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nism se prsu do obraza. tko ti diplomsko pišeš, a? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jah sej ves: akumulacija, intenzifikacija in regeneracija. proti naravi sem nemocen. Sej prhajam k teb, OK??Se pojem mal, cez pol ure sn tm! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 pridi pridi... čakam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Pol se bosta pa dost učila! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zelo zanimivo snov mava za obdelat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo zanimivo snov mava za obdelat Hehehe,ne mi rečt,pa vsebino že poznata,ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.