Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

z desno tipko kliknes in se ti bo pokazalo refresh ali pa reload in to klikni.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja, pa kaj pol... a pol sm jest antizemelski tip al kaj... x:Dx x:Dx x;)x

0 nisi anti!! nben ni anti.. sam eni stvari si se mal bolj posvecala in ti osebnostno bolj lezi, kot kaera druga, ane. :P

---------

o|o: zdej poveš  x:Dx  totalni com.frik sm a ne x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>ja, pa kaj pol... a pol sm jest antizemelski tip al kaj...  x:Dx  x:Dx  x;)x

0 nisi anti!!  nben ni anti.. sam eni stvari si se mal bolj posvecala in ti osebnostno bolj lezi, kot kaera druga, ane.  :P

računalnik mi osebnostno prov nč ne leži.....jih mam na sumu (računalnik in osebnost) da se nekak ne marata celo x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

No sem malce precekirala slikce.

Cigancica, izvirno :palec: x;)x Kako pa si bila ti drugace oblecena na poroki???

bela vrtnica, lepa itak, fajn lasje ( sam moji komentarji njej so itak zmer napacno interpretirani, zato se ne bom tudila :vio: ).

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ful dobra slikcaaaaaa.... :palec:

sicer pa ne vidim nobenih fotk od b.vrtnice pa 3x pa še nekaj se mi zdi .... :sori:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Cigancica, izvirno  :palec:  x;)x Kako pa si bila ti drugace oblecena na poroki???

:vio: ).

jst bila oblecena v rdece :vragec: strastno , x:Dx valda

on pa v zeleno-da je bil kontrast viden a ne?+ pa - x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Sn dau že stran, me je nekdo prosu, nej dam še mal gor! x;)x  x:px  x:Dx  :vragec:

Ej, Triple! Ti si bolničar al nekaj takega..Se mi zdi, da sem enega takega predvčerajšnjim videla na Dolenjki (Rakovnik), ko so nekoga dajali v rešilca. Pa je bil en tak lep tam zraven, da sem skor zavila na nasprotni pas, hehe !

<{POST_SNAPBACK}>Aleluja, končno mi je uspelo sliko gor dat, da je prave velikosti (nisem glih računalniški maher)..Evo mene in moja pikica.

Lepa fotka, enkratna sta ! :2src: x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Aleluja, končno mi je uspelo sliko gor dat, da je prave velikosti (nisem glih računalniški maher)..Evo mene in moja pikica.

jooooj,kako lepoooooo :palec: :2src: res lushkana fotkica...pa she v rozhcah x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Joj, kok sta fajne!

Todika...ka resna zgledaš..pa un čik v roki mi ni lih všeč, ampak jebat ga a ne...tud kadilci obstajate! x:Dx x:Dx x:Dx

Pozabla še cigančici povedat, da mi je prov žov, da te nism že takrat poznala, da b me lohk na to ludo poroko povabla...mislm haloooooooo :eek: :eek: :eek: NORO!!! x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...