Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aleluja, končno mi je uspelo sliko gor dat, da je prave velikosti (nisem glih računalniški maher)..Evo mene in moja pikica. Dve lepotici...zelo luškani... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lušne deklice ! Sam teb na tej fotki bi pa dal 30 let ! sej dost mi tk ne fali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej dost mi tk ne fali Sam še pet let Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam še pet let žalostno toda resnično sm se kr zamislna mal....mater to so že leta Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 te bom za uhe č boš take neresnice po netu širu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ma j tk se govori Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Odri zelo resna pri reševanju hčerkine naloge, obe zelo kokole dveTodika resna mlada dama z rahlo namrščenim čelom (ki ga sedaj skriva)Khabath (uh, kako se to izgovarja in kaj pomeni) - dve cvetki med rožicami Piko P.S. Punce, nikar se ne sekirajte, krampajte ali lopatajte. Mnenja novopečenih in nadebudnih mladih direktorčkov ne štejejo, če to ni slučajno tvoj šef. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ok tole je blo ob ene 3h ponoči....jest seveda ta teta v rumeni majci....teledva k me dvigata....animatorja....ta z čupco....matr, se je izkazal - kot dober plesalec....Aja...dogajanje - službeno seveda.....NT Konferenca v Portorožu...(in takolele 3 noči) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma j tk se govori Ni kaj, si prou fejst! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok tole je blo ob ene 3h ponoči....jest seveda ta teta v rumeni majci....teledva k me dvigata....animatorja....ta z čupco....matr, se je izkazal - kot dober plesalec....Aja...dogajanje - službeno seveda.....NT Konferenca v Portorožu...(in takolele 3 noči) Apolonija, potem ste pa samo žurali! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija, potem ste pa samo žurali! psssst pa nubenmu povedat...hahaha.... škoda k ni fotk od zadnjega večera....sm si ukradla animatorja, pa sva skupi densala na odru cc uro če ne več....uh...slince.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok tole je blo ob ene 3h ponoči....jest seveda ta teta v rumeni majci....teledva k me dvigata....animatorja....ta z čupco....matr, se je izkazal - kot dober plesalec....Aja...dogajanje - službeno seveda.....NT Konferenca v Portorožu...(in takolele 3 noči) wau Apolonija, kul fajna fotka ej a un na tvoji desni k ma blond čupco, slučajn dela na rtv?? k pomojem sm ga dostkrat srečal na hodnikih rtv-ja sploh v sobotah, se mi zdi da pri hribarju? lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 o, najsY... pa fajn materialcek, se kar vidi, pa ti pase tole, cedno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Juhu.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 contesa & tinal- obe (naenkrat) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 O, tina, je nova fotka? opazno si shujsala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, a te malo razganja Ekh dej ga no, sem samo v fazi, ko rad vse bolj slikovito povem. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, tina, je nova fotka? opazno si shujsala! Oooo hvala! A se vidi? No saj se mora (8 kg minusa mam) he he! Fotka je čisto sveža.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 Vidi se, jaz pa sploh (opazim vse taksno, in tud recem, kot vidis ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidi se, jaz pa sploh (opazim vse taksno, in tud recem, kot vidis ). Sej prou, tko je treba! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 A das se eno slikco preden si shujsala, da vidmo kaksn je bil napredek, da te se ostali pohvalimo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 je,je vidno tinal zdej bi pa she jst lahko kej shujsala cestitam tinal. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 tinal, apolonija Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A das se eno slikco preden si shujsala, da vidmo kaksn je bil napredek, da te se ostali pohvalimo!!Npr. tale slikca...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.