Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 cigancica, lepo Dober gestelcek Pa fajn stil. mysti podobnosti z bratom sicer ne vidim ( najbrz bodo ostali opazili, jaz tega ne opazim). Je pa fajn fotka Luskana, as always Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> dooobro jutro....evo me ...se pretegujem v sluzbi lep dan vam zelim Luštna si..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Joj, nej ne komplicira Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz in moj brat ... v bolj ... hm ... neprisebni verziji Fina fotka..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>cigancica, lepo Dober gestelcek Pa fajn stil.mysti podobnosti z bratom sicer ne vidim ( najbrz bodo ostali opazili, jaz tega ne opazim). Je pa fajn fotka Luskana, as always geshtel ni glih ampak bo zhe ko shujsam <{POST_SNAPBACK}> Luštna si..... jutranje pretegovanje...ko bi najrajs ob tisti uri bila se v postli Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Cigancica........ luškana!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>cigancica, lepo Dober gestelcek Pa fajn stil. mysti podobnosti z bratom sicer ne vidim ( najbrz bodo ostali opazili, jaz tega ne opazim). Je pa fajn fotka Luskana, as always **Triple, dons sem videla palmersov plakat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 tinal cigancica cigu migu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 cigančica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Apolonija Contesa Tinal Cigancica Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobra fotka Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 To, sstane! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm mislu, da si natur, a pol je sam plajh nope črna čis jstt..nobenga plajha ...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe stane a ti pa kar uživaš pred PC jem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Cigančica, Santos, SStane Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Sstane-red mas pa prblizno tak kot jaz! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 -------- Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Sami fajni...še slikeeeeeeeeee!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Santos, kul, kok si velik tule! Pa fajn zgledas tule, ti pase bela oz. svetle barve. <{POST_SNAPBACK}>Stane! Kwa s ti en model! * A res, Samson, tko mas pospravljeno al kaj? *Stane vidim ene vijolicaste stvari tam okol tebe, pa zgleda da so vsi prej vidl kot jaz. v zivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>wau Apolonija, kul fajna fotka ej a un na tvoji desni k ma blond čupco, slučajn dela na rtv?? k pomojem sm ga dostkrat srečal na hodnikih rtv-ja sploh v sobotah, se mi zdi da pri hribarju? lp Ja, tamali dela na hribarju ja....kok je majhen svet.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolončica, a kr dva,hehehehe! Tripl...kaj nej rečm..pač nism skromna.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 A res, Samson, tko mas pospravljeno al kaj? Jap vsepovsod ene knjige pa CD-ji...- so omare ze prepolne, pol je pa kar po tleh pa povsod vse zlozeno, na prvi pogled zgleda katastrofa, ampak jest za vse vem kje je kaj. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Pa ena od moje hčerke(včeraj v Portorožu)...včeraj je praznovala 9. rojstni dan..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.