Guest sstane 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> *Stane vidim ene vijolicaste stvari tam okol tebe, pa zgleda da so vsi prej vidl kot jaz. v zivo. Na tvoji bejbi sem že deset kartuš barve porabil, ampak sedaj je končno prava oblika platnice in ravno danes gre v tiskarno. Dobiš čisto frišne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Juhu.... Nice very nice kolk lušna blondicca Stane, kako že pravimo mi temu ustvarjalni nered ane ane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 sstane,super si.lepo komot,na kavchu,ha?tezhko tebi u lajfu,a? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane,super si.lepo komot,na kavchu,ha?tezhko tebi u lajfu,a? Zakaj bi stala, če lahko sediš, zakaj bi sedela, če lahko ležiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj bi stala, če lahko sediš, zakaj bi sedela, če lahko ležiš zakaj bi delala,ce lahko zicam? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Ciganica... now you get it Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj bi delala,ce lahko zicam? Zakaj bi žicala, če lahko hazardiraš na ruleti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>SStane FFaca? Kaka faca neki. Pravi Facon! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj bi žicala, če lahko hazardiraš na ruleti zakaj bi hazardirala,ce lahk vizualiziram Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj bi hazardirala,ce lahk vizualiziram Zakaj bi sexala virtualno, če lahko v živo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj bi sexala virtualno, če lahko v živo to pa ja , Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...jaz in moj sonček ob pisanju domače naloge... kaka simbioza, Odri upam, da nisi prepisovala od tamale <{POST_SNAPBACK}> kiro slikco sm najdla kak fris, mislim ej Lušten fris <{POST_SNAPBACK}>Aleluja, končno mi je uspelo sliko gor dat, da je prave velikosti (nisem glih računalniški maher)..Evo mene in moja pikica.2 rožici, luštno, simpatiko <{POST_SNAPBACK}>Juhu.... Oho-mačka <{POST_SNAPBACK}> dooobro jutro....evo me ...se pretegujem v sluzbi Dobro se preteguješ sicer pa za nadiber zabavne fotke iz ohceti, kaj se vam je moral dogajat <{POST_SNAPBACK}>Pa ena od moje hčerke(včeraj v Portorožu)...včeraj je praznovala 9. rojstni dan..... Obe z mami, prava cukra <{POST_SNAPBACK}>SStane FFaca? Kaka faca neki. Pravi Facon! Stane, car Santos, se slabo vidi, ampak najbrž je bilo mišljeno tako, zelo dobro viden outfit Conti, elegantna kot vedno A sem koga pozabila??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Cosma tenx. Tkole pa Apolonija zgleda k se ji v službi nič ama NIČ ne da....(right now)(sodelovanje lune in "tete") :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Pravijo, da pritisk pada Apolonija...tudi mene vleče dol....še malo, pa gremo domov.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jest sm do pol petih....jao....zapop*zdit.... še mal, pa bom že pod mizo.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Apolonija, pejt doma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jaaaa.....sej grem....k tole ni nč..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma tenx.Tkole pa Apolonija zgleda k se ji v službi nič ama NIČ ne da....(right now)(sodelovanje lune in "tete") :xx!:Samo, koliko lahko opazim, skoraj na vsaki fotki ležiš ali pa te nosijo , mogoče pa se premalo gibaš? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo, koliko lahko opazim, skoraj na vsaki fotki ležiš ali pa te nosijo , mogoče pa se premalo gibaš? O ti žlehtnoba...me je kr dvignl ( sej to je )....ja no, kot bi reku kolega "takle mamo"....Čaki čaki....da najdem eno k sm v elementu... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Evo dve plezalki... BDW: v krošnji drevesa... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo dve plezalki... BDW: v krošnji drevesa...no, to pa je že bolj aktivno Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 apolonoja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, to pa je že bolj aktivno Ja hvala no... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>apolonoja Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo dve plezalki...BDW: v krošnji drevesa...Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jt bi tud, js tud .... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.