santos 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobra fotka <{POST_SNAPBACK}>Stane,legenda ! <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, Santos, SStane <{POST_SNAPBACK}> -------- <{POST_SNAPBACK}>O, Santos, kul, kok si velik tule! Pa fajn zgledas tule, ti pase bela oz. svetle barve. Saj ta Tjaček je visok meter cvancik..., tako da ni čudno...hehe V glavnem, bela barva mi je najlepša in jo veliko krat nosim ! <{POST_SNAPBACK}>Pa ena od moje hčerke(včeraj v Portorožu)...včeraj je praznovala 9. rojstni dan..... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Apolonija-fenomenalne ustnce!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija-fenomenalne ustnce!!! hvaaalaaaa....smack Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Juhu.... Težko rečem, da si mi shujšana bolj všeč.Ali še drugač, da si bila pred hujšanjem manj simpatična! Vsekakor ti čestitam za ta 8-kratni (ali je 8-karatni?) uspeh. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ooohoohooo stanko, pošteno tole - fajn brlogec, hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jt bi tud, js tud .... Piko...kumot....se zmenmo za eno drevesno - plezalno - lunatično vajo..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> santo kwa maš pa za enga kitajčka zravn? hehehe,kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>santo kwa maš pa za enga kitajčka zravn? hehehe,kul Hm hm, Tajčka pa res... en od borcev, ter trenerjev, ki sem ga imel na Tajskem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jt bi tud, js tud .... Piko...kumot....se zmenmo za eno drevesno - plezalno - lunatično vajo.....A veš za kakšna dobra tabukova drevesa? Za enga tabukovga, hehe. Moja fotka je iz Kranjske Gore, tam niso kdovekaj, ampak na Rožniku sem videl kakšno res lepo dečvo bukev, mogočno, visoko, košato. Zanimivih idej pa ne pozabim kar tako. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A veš za kakšna dobra tabukova drevesa? Za enga tabukovga, hehe. Moja fotka je iz Kranjske Gore, tam niso kdovekaj, ampak na Rožniku sem videl kakšno res lepo dečvo bukev, mogočno, visoko, košato. Zanimivih idej pa ne pozabim kar tako. hudicha...rožnik sploh ni slaba ideja...jest sm pa vedno sanjala o hišici na drevesu, si za Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Brat je bil za RD zelo lačen pa sm mu nekaj skuhal Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Že zelo bogi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Še bolj bogi, Pikica pa še čist friška Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Pikica nice Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Milf,dobre fotke...ritkica tud ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 To je bil šele začetek..khm Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je bil šele začetek Golobčki Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf,dobre fotke...ritkica tud ! Santos, pa ne, ki da moja? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je bil šele začetek..khm opa mile, bato! gudi gudi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že zelo bogi milf spominjaš me na enga holivudskega glumca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Apolonija s hčerkico in zdolgočasena, obe luškani fotki! Milf in Pikica,luškane fotke-pa vidva tudi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>milf spominjaš me na enga holivudskega glumca Glumac sem ja, samo ne holivudski Conti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sstane, super fotka....Uživant, ni kaj..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija s hčerkico in zdolgočasena, obe luškani fotki! Milf in Pikica,luškane fotke-pa vidva tudi! Tenx contesa! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Glumac, ali neholivudski (saj Rade Šerbedžija je **provalil** holivud v zrelih letih, tko, da še imaš čas. Pikica? A je to naša Pika pikasta s foruma? Cort deklič Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.