Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>dobra fotka :palec:

x;)x :palec:

Stane,

legenda ! xDDx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Cigančica, Santos, SStane :palec:  x:Dx  x8Dx

x;)x

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>O, Santos, kul, kok si velik tule! xDDx :palec: Pa fajn zgledas tule, ti pase bela oz. svetle barve. xyesx :palec:

Saj ta Tjaček je visok meter cvancik..., tako da ni čudno...hehe x:Dx

V glavnem, bela barva mi je najlepša in jo veliko krat nosim ! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Pa ena od moje hčerke(včeraj v Portorožu)...včeraj je praznovala 9. rojstni dan..... x:Xx  x:Xx  x:Xx

x:Ix :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Apolonija-fenomenalne ustnce!!! :palec: :2src:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Težko rečem, da si mi shujšana bolj všeč.

Ali še drugač, da si bila pred hujšanjem manj simpatična! xsrcx :palec:

Vsekakor ti čestitam za ta 8-kratni (ali je 8-karatni?) uspeh. :vio:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jt bi tud, js tud ....

Piko...kumot....se zmenmo za eno drevesno - plezalno - lunatično vajo.....

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jt bi tud, js tud ....    

Piko...kumot....se zmenmo za eno drevesno - plezalno - lunatično vajo.....

A veš za kakšna dobra tabukova drevesa? Za enga tabukovga, hehe. Moja fotka je iz Kranjske Gore, tam niso kdovekaj, ampak na Rožniku sem videl kakšno res lepo dečvo bukev, mogočno, visoko, košato. xDDx

Zanimivih idej pa ne pozabim kar tako.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>A veš za kakšna dobra tabukova drevesa? Za enga tabukovga, hehe. Moja fotka je iz Kranjske Gore, tam niso kdovekaj, ampak na Rožniku sem videl kakšno res lepo dečvo bukev, mogočno, visoko, košato. xDDx

Zanimivih idej pa ne pozabim kar tako.

hudicha...rožnik sploh ni slaba ideja...jest sm pa vedno sanjala o hišici na drevesu, si za x;)x x?x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Apolonija s hčerkico in zdolgočasena, obe luškani fotki! :palec: x:Dx

Milf in Pikica,luškane fotke-pa vidva tudi! xsrcx x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Apolonija s hčerkico in zdolgočasena, obe luškani fotki! :palec:  x:Dx

Milf in Pikica,luškane fotke-pa vidva tudi! xsrcx  x8Dx

Tenx contesa! x:Xx

Glumac, ali neholivudski :palec: x:Xx (saj Rade Šerbedžija je **provalil** holivud v zrelih letih, tko, da še imaš čas.

Pikica? A je to naša Pika pikasta s foruma? Cort deklič x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...