kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Tole je pa moja malička pred plesnim nastopom. Styling in frizura moje delo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 O pismu, kako lepotičko imaš Kokica, mala res cortl p.s. a sprejemaš stranke za friziranje? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še bolj bogi, Pikica pa še čist friška Milfi, prejšnja je pa sloh dobra, dobro odraža razpoloženje... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je bil šele začetek..khm A une, k pa ti mene lupčkaš pa ne upaš dat, a? Reva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milfi, prejšnja je pa sloh dobra, dobro odraža razpoloženje... To pa nebo držalo, ker bi potem razpoloženje moralo bit zanič (tako namreč izgledam), pa je bilo prau fajn. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>milf spominjaš me na enga holivudskega glumca Men se tut zdi, da milf mal na Seana Penna lici! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je bil šele začetek..khm KJUT. Sta tak luštna!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole je pa moja malička pred plesnim nastopom. Styling in frizura moje delo..... sweet as mama ,hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se tut zdi, da milf mal na Seana Penna lici! A to je bivši mož od Madonne, ki jo je skoz garbal? ___________________________________________________ Milf, Pikica: lepe fotke, ona sveža ko vetrc, on pa nekam skurjen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole je pa moja malička pred plesnim nastopom. Styling in frizura moje delo..... Po sliki sodeč mora mamica tud bit luškana <{POST_SNAPBACK}>KJUT. Sta tak luštna!!!Ja, pikica že, tista prikolica zraven pa je bolj tak tak Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sweet as mama ,hehe Hvala, hvala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to je bivši mož od Madonne, ki jo je skoz garbal? Jap un iz Skrivnostne reke. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to je bivši mož od Madonne, ki jo je skoz garbal? ___________________________________________________ Milf, Pikica: lepe fotke, ona sveža ko vetrc, on pa nekam skurjen... he he he,tacga bi ti mogla dobit! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Milf, Pikica: lepe fotke, ona sveža ko vetrc, on pa nekam skurjen... Pikicaa, povej, da sm samo zgledal skurjen Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikicaa, povej, da sm samo zgledal skurjen Sej, če bi v nedeljo tko zgledal, bi še razumela, tko pa ....kera te je pa mela v krempljih v petek??? Ne, ni bil tak...samo na parih fotkah je mal čudno izpadel...drgač pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Pikica pa Milf... hehe uf Milf kar priznaj da si zarad nje skurjen pa bomo pozabli zakaj si tolk utrujen.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej, če bi v nedeljo tko zgledal, bi še razumela, tko pa ....kera te je pa mela v krempljih v petek??? Ne, ni bil tak...samo na parih fotkah je mal čudno izpadel...drgač pa Ja, v nedeljo vem zakaj sem bil svež Nino, ne pluvat na karbid Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he,tacga bi ti mogla dobit! No, vidiš, saj znaš bit tud zabaven , nisi samo lep. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stane, king of his sofa Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, v nedeljo vem zakaj sem bil svež Nino, ne pluvat na karbid A v nedeljo si bil svež???? Nč jasn... Dobr si mu odgovoru, sm misnla, da te bo treba po riti , pa ni potrebe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ... sm misnla, da te bo treba , pa ni potrebe... Super strastno razmerje! Nc cudnga da nataliteta pada!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super strastno razmerje! Kaj boš te šparal, Stenmark je tud vozo slalom na puno Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super strastno razmerje! Nc cudnga da nataliteta pada!! A ti pogosto delaš račune brez krčmarja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A v nedeljo si bil svež???? Nč jasn... sm misnla, da te bo treba po riti , pa ni potrebe... saj je že zadnji enkrat omenjal, da je ful poreden. Zakaj pa ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti pogosto delaš račune brez krčmarja? Saj je vseeno, ker vedno dajem velike napitnie Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.