Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O, nove ikonce, lustno. x8Dx :palec:

Santos, :palec: kaksne hlacke (tam nekje zadaj, prej sem v dva posta morala razdelit, pa mi je nekaj pozrlo, pa zdaj vidim da ni). x:Xx

Men je Todika po faci bolj lustna na novi, po izrazu pa na 'stari', pa ceprav je bila nekoliko resnejsa, 'starejsa' - zdaj si se lohk privosc. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hvala Marsa - je pa res long time no see. Ampak z mano je tako da nimam veliko časa za internet oz. si ga ne vzamem... Kadar pa pridem pa na temle forumu (ki je by the way meni najboljsi!!) najprej ene 2 ure samo berem razne teme in potem mi že spet zmanjka časa za odgovarjanje x:)x

Pa se ena fotka iz blata - tukaj sem se spoznala po uhanu - slika je bila nekje na internetu x:)x - res neverjeten feeling biti ves blaten x:Dx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Hudo!!! x8Dx :palec:

(*mas pa clo na zobeh blato! :OO!: x:Dx)

Ja, saj vem, saj je dbest da je tko, da mas se kaj za pocet, je pa fajn, ko uletis se vedno in dbest da tko mislis! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sm najdla eno full posrečeno od nedelje .... moja hči v akciji.... x:Dx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

luškana mala!  x:Ix  x;)x  :palec:

Tenx Mystica! xDDx

Sm ponosna mama x!x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

ascendentek! x:Dx x:px

a res, nobene venere v biku ipd.?

(saj za ono frendo sem sicer ziher da ma kaj v ovnu, nekak nisva se prisli do tega, da bi kaj chekirala, ona pa ne ve).

Picasso

hecno, jaz amm pa sam en ogenj (jupiter v ovnu v 5.) pa sam en zrak (saturn v vodnarju v 3.)

Picasso

res ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, HVALABOGU (x!x) da nimam SE tega v ribah!

ja je fajn, tezko recem da je to glih to, saturn ima zelo malo aspektov, tvori pa edini kvadrat v chartu (z asc).

Ne, niti mal nagnjena k temu. Niti mal. 3x v lajfu sem srecko kupila, za stos.

Sploh nisem tak tip (hecno, ne, s takim jupitrom'?)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sm najdla eno full posrečeno od nedelje .... moja hči v akciji.... x:Dx

pih, vsakic preletela zgleda, sele zdaj opazila, lustno hci imas, Apolonija! :palec: x:Xx

Picasso

O, x:Xx, thanx!!! :vio:

Tolk hiter odziv!

Ja, men je bla tud vsec, v bistvu sem hotla kao cupico fotkat, ko so se mi skrauzlale, sam se ne vid tolk, ker mam najbolj ob strani in zadaj.

Picasso

Tole sem nasla, objavljam zarad 'razlike' (to je kake 3 tedne nazaj, ko sem se postrigla), sory ker se grdo drzim pa ker je nejasna fotka, sam mam cist ravne lase. :)

Behy, xDDx x;)x

Picasso

ja, saj men je tud boljs, sam nimam kaj, kar tko se obrnejo. Tole je bilo PO frizerju, ko mi je 3/4 ure ravnal lase s krtaco, da jih je sploh lohk postrigel, ker vsak shop po svoje strli.

Tko da ce se taksno zganjam, mam tole, vihanje etc.

Pol mam pa kar naenkrat spet cist ravne. x:o)x xnckrivx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...