Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, saj men je tud boljs, sam nimam kaj, kar tko se obrnejo. Tole je bilo PO frizerju, ko mi je 3/4 ure ravnal lase s krtaco, da jih je sploh lohk postrigel, ker vsak shop po svoje strli. Tko da ce se taksno zganjam, mam tole, vihanje etc.Pol mam pa kar naenkrat spet cist ravne. ja sej, meni tudi vse štrli ko mi ženska postriže tak da nisem za vun it, samo mi zdaj meni osebno da žele al pa me vpraša kako čem met nareto Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Thanx! ker ne bi blo fajn, ce bi bla kul sam z ravnimi, ker se mi itak skustrajo tkole oz. zavihajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mater, nišaniš ko tigrica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm najdla eno full posrečeno od nedelje .... moja hči v akciji.... Jih imaš še več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jaz sem tudi za bolj skustrano frizurco pr Marsi Pa za svetlo, itak Apolonija, dobr si tole ustvarila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nišaniš ko tigricaHaha, nisanis! Tigrica? To zato, ker mam na tej fotki take barve uch kot tigrov uch. <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem tudi za bolj skustrano frizurco pr Marsi Pa za svetlo, itak Za svetlo pa ze vem, da 'navijas'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Marsika, kaj je to zdej kt en fantek si mal lepša ampak frizurca taka... hm darn Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 aja kratki te motijo, jah, jaz maram kratke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Tukaj pa ena moja fotka, kjer se vidi samo delček moje tačke (več golote v javnosti bi ne premogla): Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Cevljiiiiiiiiii Mal sem freak....peta je taprava Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa ena moja fotka, kjer se vidi samo delček moje tačke (več golote v javnosti bi ne premogla): hehe, a smo se mal igrali umetnike drugač pa sexish štikl emmm ja tačka je tud lušna, hehe ej MARSA bod skuštrana, z ravnimi mi preveč opasna zgledaš, mislm tko stroga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Marsa skuštrana si boljša Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa ena moja fotka, kjer se vidi samo delček moje tačke (več golote v javnosti bi ne premogla): le čevlje sodi naj kopitra... ampak nogca je pa božanska Marsa, ne kratki, bolj me motijo ravni, pa tko nvem urejeni, od tebe bi pričakoval več živahnosti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 U kaksni opasni shuhi! sam mors dat se v glezenjcke. *ja a vec kot na oni prvi, Nino? vec je pa ne premorem. Oj, Seal, Vanessa (kok sem pocasna, vmes ste vsi uletel)! ja, saj... kul, ker itak sem. opasna z ravnimi? mah ne, tam pac bogve zakaj tko gledam chukast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Uau, kakšna barva očk..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam mors dat se v glezenjcke. . Kam? Tega pa ne najdem!!!! Marsa! Moram tudi jaz pokomentirat, da si full boljša razkuštrana...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 magična moč fotošopa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Ojjjjjjjj, pihhhh, mamo leche al kwa!!! Kokica, chenx! *ko sva glih na zvezi, sem videla, ko sem sla dons cez fotke, da so bli komentarji na tvojo fotko mensezdi, sam je pa nisem nikjer videla? a si jo dala dol al mi je usla? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojjjjjjjj, pihhhh, mamo leche al kwa!!! Kokica, chenx! *ko sva glih na zvezi, sem videla, ko sem sla dons cez fotke, da so bli komentarji na tvojo fotko mensezdi, sam je pa nisem nikjer videla? a si jo dala dol al mi je usla? Ja, ja, dol sem dala, ker drugače mi napiše, da ni dovolj prostora za nove fotke(ali pa jaz kaj narobe delam-to je tudi možno!). Verjetno jih premalo zmanjšam?!?! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 aja, hm, ja, najbrz, mal jih pomanjsaj, preden jih das gor...(*sva bila prisiljena to ubost, tale 'ukrep')... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>magična moč fotošopa hmmmmmmm..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Od kdaj te maš zelene oke??? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 odkar uporablam fotošop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od kdaj te maš zelene oke??? Odkar si jih s flešem od blizu fotografira Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.