Ajda- 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudo!!! (*mas pa clo na zobeh blato! :OO!: ) Ja, saj vem, saj je dbest da je tko, da mas se kaj za pocet, je pa fajn, ko uletis se vedno in dbest da tko mislis! Ja, blato povsod. Bila je pa zanimiva izkusnja... Biti cist umazan, kot en pujs res valjanje po blatu. No o umivanju potem pa ne bi govorila (trajalo in trajalo...) Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, blato povsod. Bila je pa zanimiva izkusnja... Biti cist umazan, kot en pujs res valjanje po blatu. No o umivanju potem pa ne bi govorila (trajalo in trajalo...) oooo pa reees! the best Ajda! kul fotka a letos greš tud? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 poletjeeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>poletjeeee hehe, poletje&aiwa v kopalkah-kul a si se fajn mela? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ful je blo dobr... k še ni blo prevroče in sem zjutri kolesarla, zvečer pa laufala... čez dan pa šončkkkkkk... d best je blo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 pridna aiwa pridna se ti vidi na fotki, da si taka sveža oz. da se fajn počutiš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Letos na rock otocec ne grem. Pregovarjajo me za reggae soca riversplash... Bomo vidli. So mi pa ful vsec teli festivali tko da nekej bo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 hehe, na Soči riversplashu sem bila tud enkrat- smo se prow fino imeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Letos na rock otocec ne grem. Pregovarjajo me za reggae soca riversplash... Bomo vidli. So mi pa ful vsec teli festivali tko da nekej bo no kul, glej da nastane spet kaka zanimiva fotka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Marsa - je pa res long time no see. Ampak z mano je tako da nimam veliko časa za internet oz. si ga ne vzamem... Kadar pa pridem pa na temle forumu (ki je by the way meni najboljsi!!) najprej ene 2 ure samo berem razne teme in potem mi že spet zmanjka časa za odgovarjanje Pa se ena fotka iz blata - tukaj sem se spoznala po uhanu - slika je bila nekje na internetu - res neverjeten feeling biti ves blaten Kaj je to, ena nova kura za lepo kožo ? <{POST_SNAPBACK}>Sm najdla eno full posrečeno od nedelje .... moja hči v akciji.... Apolonija, imaš zelo lepo hčerkico ! Komaj čakam moje otroke ! <{POST_SNAPBACK}> <{POST_SNAPBACK}>Tole sem nasla, objavljam zarad 'razlike' (to je kake 3 tedne nazaj, ko sem se postrigla), sory ker se grdo drzim pa ker je nejasna fotka, sam mam cist ravne lase. Zakaj si se postrigla ? Kot pravi Nino...na prvi fotki si bolj živahna !! <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa ena moja fotka, kjer se vidi samo delček moje tačke (več golote v javnosti bi ne premogla): lepa tačka, lepi čeveljčki v glavnem gleženj imaš za 10ko ! <{POST_SNAPBACK}> <{POST_SNAPBACK}>poletjeeee Aiwi,imaš dober razgled tam doli...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 a sevede! heheheehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a sevede! heheheeheHot...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 santos - tele blatne slike so z rock otocca Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos - tele blatne slike so z rock otocca se mi je kar zdelo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hot...! zelo pekoče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Aiwa , welcome back!!! ........HOOOOOOOOOOOT..........!!! Marsa, fajn ti pašejo kravželjčki.... Bolj živahno, bolj razgibano. Apolonija ma cukerčka.... Ajda ma nore blatne fotke!! ....mi bi tut, sam nimamo jajc.... Kokica pa ful lep gleženj. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 tenkju katjek ja sm back... pa že razmišljam, čimhitrejši način... spet ke it... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak res!In na tej ikonci si mi ful ful bolj všeč, kot na prejšnji lepotička <{POST_SNAPBACK}>Ja men tud. Uno crno mi ni blo najbolj...ta je pa res kjut <{POST_SNAPBACK}>Men je Todika po faci bolj lustna na novi, po izrazu pa na 'stari', pa ceprav je bila nekoliko resnejsa, 'starejsa' - zdaj si se lohk privosc. he morm povedat da na dveh slikah nism glih, ko da bi bla vsakič druga oseba slikana pa taka k na ikonci prejšnji sm bla sam en dan, takrat k sm se postrigla, drgač sm pa skoz grozno skuštrana, sploh zjutri, bi lohk šla u bolniško zarad frizure aiwiiii lepo da si nazaj in da si se fajn mela pa vsi ostali ste tud carji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 pa evo, še uč zeljena, brez fotošopa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>poletjeeee joooj kak se maš fajn jaz pa še morm 3 tedne v tej bedni šoli trpet Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 haj pipl. o todika... očki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 jutranja telovadba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 tenkju Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ooo kaj js vidim na prejšni strani eno morsko deklico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutranja telovadba Sprašujem se, kaj le te v zraku drži Fajna si Todika Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.