Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hudo!!! x8Dx :palec:

(*mas pa clo na zobeh blato! :OO!: x:Dx)

Ja, saj vem, saj je dbest da je tko, da mas se kaj za pocet, je pa fajn, ko uletis se vedno in dbest da tko mislis! x:Xx :palec:

x:)x Ja, blato povsod. Bila je pa zanimiva izkusnja... Biti cist umazan, kot en pujs x:)x res valjanje po blatu. No o umivanju potem pa ne bi govorila (trajalo in trajalo...) xDDx

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x:)x Ja, blato povsod. Bila je pa zanimiva izkusnja... Biti cist umazan, kot en pujs  x:)x res  valjanje po blatu. No o umivanju potem pa ne bi govorila (trajalo in trajalo...)  xDDx

oooo pa reees! the best Ajda! :palec: :palec: x:Dx kul fotka x:)x a letos greš tud? x:Dx

honor and respect

ful je blo dobr... k še ni blo prevroče in sem zjutri kolesarla, zvečer pa laufala... čez dan pa šončkkkkkk... d best je blo. :palec:
spet se mi je na bolš poslabšal

Letos na rock otocec ne grem. Pregovarjajo me za reggae soca riversplash... Bomo vidli. So mi pa ful vsec teli festivali tko da nekej bo x:)x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Marsa - je pa res long time no see. Ampak z mano je tako da nimam veliko časa za internet oz. si ga ne vzamem... Kadar pa pridem pa na temle forumu (ki je by the way meni najboljsi!!) najprej ene 2 ure samo berem razne teme in potem mi že spet zmanjka časa za odgovarjanje  x:)x

Pa se ena fotka iz blata - tukaj sem se spoznala po uhanu - slika je bila nekje na internetu  x:)x - res neverjeten feeling biti ves blaten  x:Dx

Kaj je to, ena nova kura za lepo kožo ? x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Sm najdla eno full posrečeno od nedelje .... moja hči v akciji.... x:Dx

Apolonija,

:2src: imaš zelo lepo hčerkico ! :palec:

Komaj čakam moje otroke ! :8):

<{POST_SNAPBACK}>Tole sem nasla, objavljam zarad 'razlike' (to je kake 3 tedne nazaj, ko sem se postrigla), sory ker se grdo drzim pa ker je nejasna fotka, sam mam cist ravne lase. :)

Zakaj si se postrigla ? :vio:

Kot pravi Nino...na prvi fotki si bolj živahna !! x:Ix xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa  ena moja fotka, kjer se vidi samo delček moje tačke (več golote v javnosti bi ne premogla): x:Ix

x:px lepa tačka, lepi čeveljčki v glavnem gleženj imaš za 10ko ! :vragec: x:px x:Dx

:palec:

Aiwi,

imaš dober razgled tam doli...! x:px :vragec: x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Aiwa :wOOt:, welcome back!!! xDDx x:Xx x:Xx x:Xx ........HOOOOOOOOOOOT..........!!! x:px :vragec: x;)x x:Dx

Marsa, fajn ti pašejo kravželjčki.... x;)x xDDx Bolj živahno, bolj razgibano. x^x xsrcx

Apolonija ma cukerčka.... :2src: xDDx xsrcx

Ajda ma nore blatne fotke!! x^x x8Dx :palec: x;)x ....mi bi tut, sam nimamo jajc.... x:Ix x:Dx x;)x :palec:

Kokica pa ful lep gleženj. xDDx x^x :palec:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>ampak res!

In na tej ikonci si mi ful ful bolj všeč, kot na prejšnji  :palec:

lepotička  x^x

<{POST_SNAPBACK}>Ja men tud. Uno crno mi ni blo najbolj...ta je pa res kjut  :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

Men je Todika po faci bolj lustna na novi, po izrazu pa na 'stari', pa ceprav je bila nekoliko resnejsa, 'starejsa' - zdaj si se lohk privosc. :)

he morm povedat da na dveh slikah nism glih, ko da bi bla vsakič druga oseba slikana :eek: pa taka k na ikonci prejšnji sm bla sam en dan, takrat k sm se postrigla, drgač sm pa skoz grozno skuštrana, sploh zjutri, bi lohk šla u bolniško zarad frizure x:Dx x:Dx

aiwiiii lepo da si nazaj in da si se fajn mela :palec:

pa vsi ostali ste tud :palec: carji

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...