Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sprašujem se, kaj le te v zraku drži Fajna si Todika lubezn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>lubezn Ja, sej sm mislo, da to Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sej sm mislo, da to brihten poba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Aiwaaaaaaaaa!!!! Marsa...prestroga...totalno ni tvoj stil! :xx!: Kokica...fejst gležn... Ajda...packa umazana! Todika...lepe oke! Apolonija...hčerka lušna kot mami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>všeč, všeč <{POST_SNAPBACK}> Ja, blato povsod. Bila je pa zanimiva izkusnja... Biti cist umazan, kot en pujs res valjanje po blatu. No o umivanju potem pa ne bi govorila (trajalo in trajalo...)Ja, ono, ko se sam mal umazes al sam pades v balto, je shit, ko pa si ze ves, si pa ze ves.... dbest mora bit, no jaz se se nisem. <{POST_SNAPBACK}>poletjeeee Kok si sexy in vsa mesena tukaj Aiwa! <{POST_SNAPBACK}>Zakaj si se postrigla ? Kot pravi Nino...na prvi fotki si bolj živahna !!saj prva fotka je novejsa, je od vceraj, druga, s krajsimi in ranvimi, pa je stara kake tri tedne ali morda mesec, tako da zdaj mam ze 'dolge'. <{POST_SNAPBACK}>Marsa, fajn ti pašejo kravželjčki.... Bolj živahno, bolj razgibano.... Thanx! Sam, ko ni tko da jaz odlocam, to se kar sami tko ustimajo. <{POST_SNAPBACK}>pa evo, še uč zeljena, brez fotošopa wow, hudo! <{POST_SNAPBACK}>jutranja telovadbaKok si ti dinamicna, se mi zdi, da si med redkimi tule, ki dajo fotko in se prav dinamika gor vidi, res si dvojcek, taka zivahna, pa se lustna. <{POST_SNAPBACK}>Marsa...prestroga...totalno ni tvoj stil! :xx!: Kaj pa zdaj? Ce jaz nisem v svojem stilu, potem pa res ne vem... Evo, sem se ze popravila, mam ze cist skrauzlane, se bolj kot vceri, ker sem glih s fitnesa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Hvala vsem za komplimentke glede hčerkice! Pa ena od Lone v elementu.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Iiiiii, kok je fletna....zihr je dvojčica...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iiiiii, kok je fletna....zihr je dvojčica...hehe A veš da je res..22.Maj.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Jst takoj svoje krdelo zavoham! Vse najboljše, mala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Uuuu ajva Daj se tisto drugo v kopalkah Pa tisto, ki si mi jo prvo poslala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst takoj svoje krdelo zavoham! Vse najboljše, mala! Hvala Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ena od Lone v elementu....Zlo lustna tamala pa prima fotka, dinamicna in vsa rdeca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa evo, še uč zeljena, brez fotošopa Kaj, da ti rečem, imaš zelo sexy učke ! <{POST_SNAPBACK}>jutranja telovadba Lepa postavca...vredna greha...! <{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem za komplimentke glede hčerkice! Pa ena od Lone v elementu....Morem ti še enkrat povedat, da imaš zelo lepo hčerkico, nice ! Pa vse najboljše Loni tud iz moje strani ! Marsa,pol pa sem napačno dojel...v glavnem s to frizurco si zelo shik ! Spet sem sam za minutko prišel vas pozdravit...gremo delat naprej ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2005 Santos, hvala, kok si pozoren! Evo dajem se eno od lani (ki je sicer ze bila, sam je vas pol ni vidlo po mojem, pa tle sem se kar, ne mrscim se al kaj tacga, mam daljse lase, sam zarad uhanov jih mam nazaj)... ... Kristalkini uhani, njen dar meni za r.d. (*mal jo je raztgenil - fotko ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, hvala, kok si pozoren! Evo dajem se eno od lani (ki je sicer ze bila, sam je vas pol ni vidlo po mojem)... Kristalkini uhani, njen dar meni za r.d. Zelo si luštna-ognjena-moj tip ženske (da ne bo slučajno narobe mišljeno!!!). Dobra barva, šminka in uhančki Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>šminka elektrored - shiseido, moja najljbubsa sminka (od nedavna, ko jo dobila od Astre za rd ... a mi je ze zmanjkuje... ... in grem zadnjic jo kao kupit, niso imeli!! - glih ko se ufuram)Drugac mam pa Kokica sam en bogi ogenj. Thanx za pozitiven in/a iskren komentar! x:Xx(vsak rad slisi kako pohvalico, tud ce... ce ni tolk... ce ne da tolk na videz ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 marsa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2005 Behy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behy! hihih Apolonija, srčkano dete Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Marsa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 marsa, very very nice Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, hvala, kok si pozoren! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Evo Marsa... taka si pa lepa ja dobri uhani Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Da se jaz malo pokomentiram... Torej...Milf- šikan Pikica-lepotička Apolonija in tamala- luštne ful Ajdica- blatna pujsika Marsa skuštrana si ful zakon pa men si kul s kratkimi Todika-vau Aiwica-sonček ful lepa na tej poletni, pa tak zaspani look maš, kot da si ravnokar vstala Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, hvala, kok si pozoren! Evo dajem se eno od lani (ki je sicer ze bila, sam je vas pol ni vidlo po mojem, pa tle sem se kar, ne mrscim se al kaj tacga, mam daljse lase, sam zarad uhanov jih mam nazaj)... ... Kristalkini uhani, njen dar meni za r.d. (*mal jo je raztgenil - fotko ) Marsa, zelo cortkana si! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.