Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

:wOOt: Uf, kaj jaz zamujam, ko ne chekiram redno tele teme...

Jaz bi tegale Milfa tja v uno temo med dobre tipe postavla.. :2src: Ahhh... evo, to je men dober tip. me spominjas na enga igralca.. tam pri ene 16ih sem bla na smrt zaljubljena vanj x:o)x (OK, neham rajsi...)

Sej Pikica je tud fajn zraven x;)x

Marsa, men tud fajn s kravzlcki... Tko navihana x:o)x Lustkano, ful..

Pa vsi ostali tud :2src: :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Rock otocec x:Dx

Kerga leta pa je blo to, Ajda? Vem da smo pred leti s kolegi ponoči lulali v blato, no drug dan pa so se z istim blatom spet namazali x:Dx x:Dx x:Dx , pa celo varnostniki so se nam pridružili v lumpariji x:Dx x:Dx x:Dx !!! Ja Rock Otočec lepi spomini x:)x :2src: :vragec: x:Dx .

Ja blato vsebuje veliko rudninskih in mineralnih snovi, pravtako urin tako da to samo koristi koži x:Dx x:Dx x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe

chandra x:Xx thwawa... mislm da sem bla že od sonca zmatrana... sam mi je še zmer znesl zvečer it laufat... x:o)x sej pol sm padla u komo do jutra... hehehe
spet se mi je na bolš poslabšal

Wanesa, thanx, :vio:, nestrpno cakam tvojo. x;)x x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>marsa, very very nice :palec:

WoW! :2src: :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Evo Marsa... taka si pa lepa ja
:eek: :2src: x:Xx kwa!!! kaksna beseda odstekana, ne vem ce sem jo ze kdaj slisala na svoj racun! xcivx xDDx (uhani, ja valjda, ce mi jih je pa kris naredila, sama se odlocila, dizajn, barve in vse, a ni fajn pogruntala)

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa skuštrana si ful zakon :palec:  :2src: pa men si kul s kratkimi :vio:

xokx superca, iz tvojih ust se posebej! x;)x x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, zelo cortkana si!

Pih! :2src: :vio:

(sam ves kaj je hec, da taka sem ti nekak najbolj vsec al pa pac, ti taka sedem s sabo, ker si, prvic ko sem jo dala gor, komentiral nekaj takega kot, da to sem pa najbolj jaz oz. tko si si me nekak najbolj predstavljal - ne me lovit za natancnost besed, nekaj tacga si komentiral tedaj x:)x)

<{POST_SNAPBACK}>...

Jaz bi tegale Milfa tja v uno temo med dobre tipe postavla..  :2src: Ahhh... evo, to

xyesx :palec:

Marsa, men tud fajn s kravzlcki... Tko navihana  x:o)x  Lustkano, ful..

x:Xx x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>Prava carica Milica
Slisi se dobro - kaj crnogorskega? :8): x;)x

*

pa se ena od dons, mal mam trapasto frizuro (vceraj sem si umila lase in sem si dala ful balzama gor) in bebav izraz, pa zgleda kot da imam cist povesene joske, pa zavaljen trebuh, pa mascobne roke, ampak je pa v prijetnem okolju in v prijetni druzbi. xDDx (frendin beagle):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj, Mick, to sem tud mislila. xDDx x:Xx x;)x

evo ena od... mensezdi vceraj al kdaj. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, aiwa, dbest, mal drugacna, poletna, cist sproscena in naravna, i like it! xyesx :palec:

Picasso

ce si mene mislil Mick, thanx, x:Xx, sem pa mal 'starikava' tule, sebe spominjam na 'Kofetarico'. xDDx x:o)x

Imam pa spet nek tale svoj look neopredeljiv, da se jaz tezko recem, kako se pocutim tocno tlele. xDDx nekak...

ce pa si aiwo (tud), pa - itak! xDDx x:Xx :palec: xyesx

Picasso

Hehe, starikava xcivx ....Mah, ne, tu si mi tud tak xsrcx ....kaj pa vem, izraz, očke, tak en ml navihana dobra čarovnica pač x:o)x :palec: xDDx

Opa, aiwa :palec: ......a se neb ti mal dvignla, pa to..... x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hehe, starikava  xcivx ....Mah, ne, tu si mi tud tak xsrcx ....kaj pa vem, izraz, očke, tak en ml navihana dobra čarovnica pač  x:o)x  :palec:  xDDx

kwa si dobr rekel! x8Dx :hepko:

Opa, aiwa :palec: ......a se neb ti mal dvignla, pa to..... x:px  :vragec:
x:Dx x;)x xcivx

res, aiwa, kok si meseno sexy, da bi se te clowk kar dotikal. :)

wanesa, ves kaksne plus tocke, glede na to da mam dober spomin... x:Dx x;)x xcivx

santoslav, x:Xx x;)x

(zakaj pa ne reces, da te motijo zashpehane roke recimo al kaj tacga x;)x x:o)x, mas ti nekaj smisla za *avtoritete*)... x:Dx x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...