Aliana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Uf, kaj jaz zamujam, ko ne chekiram redno tele teme... Jaz bi tegale Milfa tja v uno temo med dobre tipe postavla.. Ahhh... evo, to je men dober tip. me spominjas na enga igralca.. tam pri ene 16ih sem bla na smrt zaljubljena vanj (OK, neham rajsi...) Sej Pikica je tud fajn zraven Marsa, men tud fajn s kravzlcki... Tko navihana Lustkano, ful.. Pa vsi ostali tud Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prava carica Milica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rock otocec Kerga leta pa je blo to, Ajda? Vem da smo pred leti s kolegi ponoči lulali v blato, no drug dan pa so se z istim blatom spet namazali , pa celo varnostniki so se nam pridružili v lumpariji !!! Ja Rock Otočec lepi spomini .Ja blato vsebuje veliko rudninskih in mineralnih snovi, pravtako urin tako da to samo koristi koži . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 chandra thwawa... mislm da sem bla že od sonca zmatrana... sam mi je še zmer znesl zvečer it laufat... sej pol sm padla u komo do jutra... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 Wanesa, thanx, , nestrpno cakam tvojo. <{POST_SNAPBACK}>marsa, very very nice WoW! <{POST_SNAPBACK}>Evo Marsa... taka si pa lepa ja kwa!!! kaksna beseda odstekana, ne vem ce sem jo ze kdaj slisala na svoj racun! (uhani, ja valjda, ce mi jih je pa kris naredila, sama se odlocila, dizajn, barve in vse, a ni fajn pogruntala) <{POST_SNAPBACK}>Marsa skuštrana si ful zakon pa men si kul s kratkimi superca, iz tvojih ust se posebej! <{POST_SNAPBACK}>Marsa, zelo cortkana si!Pih! (sam ves kaj je hec, da taka sem ti nekak najbolj vsec al pa pac, ti taka sedem s sabo, ker si, prvic ko sem jo dala gor, komentiral nekaj takega kot, da to sem pa najbolj jaz oz. tko si si me nekak najbolj predstavljal - ne me lovit za natancnost besed, nekaj tacga si komentiral tedaj ) <{POST_SNAPBACK}>...Jaz bi tegale Milfa tja v uno temo med dobre tipe postavla.. Ahhh... evo, to Marsa, men tud fajn s kravzlcki... Tko navihana Lustkano, ful.. <{POST_SNAPBACK}>Prava carica Milica Slisi se dobro - kaj crnogorskega? * pa se ena od dons, mal mam trapasto frizuro (vceraj sem si umila lase in sem si dala ful balzama gor) in bebav izraz, pa zgleda kot da imam cist povesene joske, pa zavaljen trebuh, pa mascobne roke, ampak je pa v prijetnem okolju in v prijetni druzbi. (frendin beagle): Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Poleg tega, da si cortkana maš tud dober spomin. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 ti tud ocitno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Pa cortkan sm tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 na ležalniku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 saj, Mick, to sem tud mislila. evo ena od... mensezdi vceraj al kdaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Eeeeeee ....tu si mi tud všeč, ful fajna Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 O, aiwa, dbest, mal drugacna, poletna, cist sproscena in naravna, i like it! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 ce si mene mislil Mick, thanx, , sem pa mal 'starikava' tule, sebe spominjam na 'Kofetarico'. Imam pa spet nek tale svoj look neopredeljiv, da se jaz tezko recem, kako se pocutim tocno tlele. nekak... ce pa si aiwo (tud), pa - itak! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 tale bi bla lahk za v nude Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Marsa, ful si ribčkana! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Hehe, starikava ....Mah, ne, tu si mi tud tak ....kaj pa vem, izraz, očke, tak en ml navihana dobra čarovnica pač Opa, aiwa ......a se neb ti mal dvignla, pa to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Marsa super si Aiwa fajn fotke Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opa, aiwa ......a se neb ti mal dvignla, pa to..... jah kaj pa... sej ne morm za zmeri tko ležat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Marsa, Aiwa, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, ful si ribčkana! hudo!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah kaj pa... sej ne morm za zmeri tko ležat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, starikava ....Mah, ne, tu si mi tud tak ....kaj pa vem, izraz, očke, tak en ml navihana dobra čarovnica pač kwa si dobr rekel! Opa, aiwa ......a se neb ti mal dvignla, pa to..... res, aiwa, kok si meseno sexy, da bi se te clowk kar dotikal. wanesa, ves kaksne plus tocke, glede na to da mam dober spomin... santoslav, (zakaj pa ne reces, da te motijo zashpehane roke recimo al kaj tacga , mas ti nekaj smisla za *avtoritete*)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>res, aiwa, kok si meseno sexy, da bi se te clowk kar dotikal. uuuu hehehehehe touch me touch me... hehehehe.... tenkju marsa... to si pa tko fajn napisala, da se mi kr zdi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 tko pac je, tko da se ti komot 'zdi'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>res, aiwa, kok si meseno sexy, da bi se te clowk kar dotikal. dotikal??????M E C H K A L ! ! ! zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.