santos 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> santoslav, (zakaj pa ne reces, da te motijo zashpehane roke recimo al kaj tacga , mas ti nekaj smisla za *avtoritete*)... Solly ? Men se mi zdi zelo sexy,ženska, ki ima zashpehane roke ! *avtoritete* - wtf ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> dotikal??????M E C H K A L ! ! ! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Solly ? Men se mi zdi zelo sexy,ženska, ki ima zashpehane roke ! aha torej pol jih imam zate clo premal? al so dost? x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 Mystica!! Okico sokolchkovo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 opa aiwa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>opa aiwa MARSAAAAaaaaaa!!!!!!!!!!....a ni behi premlad za take fotke zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 tamesene... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tamesene... taslastne zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 tazhmohtne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 todika, apolonija&co, aiwa, marsa..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> MARSAAAAaaaaaa!!!!!!!!!!....a ni behi premlad za take fotke zlomk sem že marsikaj bolj nagega videl, tako da to ni nič <{POST_SNAPBACK}>tamesene...Ha? <{POST_SNAPBACK}> taslastne zlomk <{POST_SNAPBACK}>tazhmohtne. enako, kaj maste vi nekam udni jezik? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Kerga leta pa je blo to, Ajda? Vem da smo pred leti s kolegi ponoči lulali v blato, no drug dan pa so se z istim blatom spet namazali , pa celo varnostniki so se nam pridružili v lumpariji !!! Ja Rock Otočec lepi spomini .Ja blato vsebuje veliko rudninskih in mineralnih snovi, pravtako urin tako da to samo koristi koži . To je bilo lani. Mene je zadela kepa blata direkt v glavo / lase in potem sem se samo vrgla noter, ni bilo druge. In to s cunjami vred ja, res lepi spomini... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 To blato lansko leto je blo cisti raus. Najprej so me kar pobrali na poti nic hudega sluteca , me odnesli in vrgli na kraj dogajanje, kjer sem se borila za prezivetje , ko sem le po pol ure usla, pa so me pograbili drugi in me vrgli v ledeno mrzlo Krko :xx!: Sam blo je pa divje Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha torej pol jih imam zate clo premal? al so dost? x:Dx Miusim, da bo kr dost...to absolutno, že spet preveč no good ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Tole sem pa jaz danes na mojem hribčku, kjer si privoščim mir in uživanje v naravi...[ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>COLOR=red]Tole sem pa jaz danes na mojem hribčku, kjer si privoščim mir in uživanje v naravi....[/color]undefined Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 kooookica niiice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Hvala, hvala. Ne me tolk hvalt, ker v resnici ni tako kot izgleda,hihihi.... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 oooo koki, spet tok mejhna slika da morm očala nataknit hehe, ma se hecam, se vidi da si dobra mamica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Kokica, jaz pa skoz mislim, da si ti na avatarju in si nisem mislila, da si temnolasa... Super fotka ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 primčica, kdaj bomo pa tebe kej bolj konkretno vidl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>oooo koki, spet tok mejhna slika da morm očala nataknit hehe, ma se hecam, se vidi da si dobra mamica hehehe.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica, jaz pa skoz mislim, da si ti na avatarju in si nisem mislila, da si temnolasa... Super fotka !pa, jaz sem ti rojena temnolaska.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj se te šparaš nekaj, daj gor pa mir Ja, kaj se te šparaš nekaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 O Kokica, koncno te tud vidim , super si, sam cist micena. Po postih si bolj ognjena, po fotki sodec pa bi clo lahko bila kaka tehtnica, no al pa bik, ce sem si prav zapomnila, si oven, no morda imas kaj v biku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.