El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Hja take so ovničke dandanes... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 ja moderni svet, vse je cist pobrkano, ribe smo cist ovnovske, ovni so pa cist ribji al pa tehtniski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Ja to so tisti počasni planeti k so tolk zgoščeni... bli tam enkrat v 80ih.. hjaja nič ne de... je vsaj zanimivo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ena planinska Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 Iiiiiiiii kok si lustna tule Cosma, cist mlada, kot kak fantek, pa vitka si - si mal shujsala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Untitled, huda barva učkov Milf Aiwa na ležalniku ali pa brez, vedno greha vredna Marsa s trapasto frizuro, Marsa od včeraj, vedno dobro, pa ful dobra barva oči na oni od včeraj.Todika tudi slikca z učki zelo lepo Kokica, cort Ja res zgledam kot en fantek tukaj, lasje postriženi čisto na kratko, pa gvanti so bolj fantovski, shujšala ne, pač pa gor dobila ...eh...saj bo.Point te slike je napis na kapi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena planinska a tebe mal gravitacija jebe zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 mam js en "bad hair day" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Kokica, hudoooo Hude roke ( pa kaj jaz pri zenskah vedno v roke gledam ) Cosma tudi ( se vedno mesam cosmo pa astro, pa niti ne vem zakaj) Ninci, kjut, sam dej kej bolj originalnega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa s trapasto frizuro, Marsa od včeraj, vedno dobro, pa ful dobra barva oči na oni od včeraj.... Ja res zgledam kot en fantek tukaj, lasje postriženi čisto na kratko, pa gvanti so bolj fantovski, shujšala ne, pač pa gor dobila ...eh...saj bo.Point te slike je napis na kapi ja, a ni hec, da imam tolk razlicne oci vedno, zadnjic (na teh dveh zadnjih) sem imela kar ORANZNE!!! Modelsko. ja, cist si lustna, sem sla se pogledat napis ( ), pa sem spet te rpav z veseljem pogledala, dbest za novo, kratko frizuro, za moj okus ti bolj pase al je pa sam fajn pac mal spremembe! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 o ninčula!!! men pa ful gud zgledaš na tej fotki. kt da te je mal več skup go ninč!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica, hudoooo Hude roke ( pa kaj jaz pri zenskah vedno v roke gledam ) Cosma tudi ( se vedno mesam cosmo pa astro, pa niti ne vem zakaj) Ninci, kjut, sam dej kej bolj originalnega Michelle... Saj je fajn, saj men so tud vsec roke v bistvu. Ja, ninoslav, daj kaj nowga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o ninčula!!! men pa ful gud zgledaš na tej fotki. kt da te je mal več skup go ninč!!! To je pa tud res. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 sam kaj jz vem če ni sam optična varka a ninči? si se kej poredil? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 Mogoce je, jaz sem rpejle dala eno fotko gor, pa jo po hitrem postopku dala nazaj dol, ker je bila spet cist raztegnjena. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam kaj jz vem če ni sam optična varka a ninči? si se kej poredil? Meni je rekel, da se je Da ma 66 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Meni Ninči, tako nežno fantičevsko deluje, kot bi imel malce avreole nedolžnosti okrog sebe....pa saj vem, da v resnici ni ravno tako Vsekakor Ninči, luštkan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a tebe mal gravitacija jebe zlomk a se opazi? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a se opazi? izvezhbano oko takoj opazi, da imash levo stopalo malce ukrivljeno navznoter zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Nove fotkice! Lušni ste! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Meni je rekel, da se je Da ma 66 Uhuhu, a kar celih 66??To je pa ze kar mal nevarno za srce!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> izvezhbano oko takoj opazi, da imash levo stopalo malce ukrivljeno navznoter zlomk To samo zato ker imam noge na X (saj v resnici jih nimam) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 kokica cosma, vau lep razgled Nino, tak si kot moj mrzli bratranec, samo da ma on črne lase Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena planinskaNice...! <{POST_SNAPBACK}>mam js en "bad hair day"Nino Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Kokica, koncno te tud vidim , super si, sam cist micena. Po postih si bolj ognjena, po fotki sodec pa bi clo lahko bila kaka tehtnica, no al pa bik, ce sem si prav zapomnila, si oven, no morda imas kaj v biku. Hvala Marsa.....Ja slikica je bolj micena,ker drugače je ne znam spravit gor.... Ja, jaz sem oven, asc pa imam v rakecu (morda od tukaj kanček čutnosti in mirnosti v meni)..., ampak drugače sem pa dokaj živahna-vsaj tako pravijo Saj veš fotka miruje... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.