kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica, hudoooo Hude roke ( pa kaj jaz pri zenskah vedno v roke gledam ) Roke....moje-hudoooo? x!x Ja, bolj čokate ane? Pa kaj, pač nisem suhica.... Rada sem v svoji koži... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 ha seveda to je potem to (morda se kaj drugega), rak. se ti vidi.Fajn si, skratka, po postih in po slikci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 contesa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 O, kok si cedna, taka umirjena in srecna zgledas, Contesa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> heheh ja contesa tle si pa taka, kot bi te dobil pri kriminalnem dejanju hehe, brez zamere mal se hecam, ampak mi je pa res fotka najprej na to asociirala... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 hecno, Seal.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Roke....moje-hudoooo? x!x Ja, bolj čokate ane? Pa kaj, pač nisem suhica.... Rada sem v svoji koži... Ne vem zakaj tak odziv. Nisem rekla, da so hude, ker so čokate ( al pa jaz to besedo narobe zastopim), ampak ker so lepo oblikovane. seal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ......se pridružujem Marsinem komentarju...... Taka zlo za stisnit k seb.... ......pa nekak bl topla osebica k običajn tu deluješ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 ja. ej kolk je novih fotk, a ni kul?! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Kokica, koncno te tud vidim , super si, sam cist micena. quote] Evo Marsa.Popravila sem velikost slike samo zate. Upam, da me zdaj bolje vidiš... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni je rekel, da se je Da ma 66 Točno točno.. sem se mal zredil ja še mal pa bom prišel iz zelo suhceni na suhceni bi reku mick... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hehehe ninčk... kr tko naprej contesa lepa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo Marsa.Popravila sem velikost slike samo zate. Upam, da me zdaj bolje vidiš... velik boljs, thanx! Blazno fajn si, lustna in cedna in sochna. In res mas lepe roke, se strinjam z Michelle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>velik boljs, thanx! Blazno fajn si, lustna in cedna in sochna. In res mas lepe roke, se strinjam z Michelle. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Contesa a se sam men zdi al si nekam bolj lepčkana pa luškana pa nice pa prijazna... nvem nekam nov videz maš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tukaj si pa taka ranljiva in nežna,Conti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj si pa taka ranljiva in nežna,Conti! ouyea... ampak ji ful paše... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 kašno razliko? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kašno razliko? de tegale direktorja direkt na peso..kaj te bo zej hecal tuki..a ne viš da te en mal iju iju.....na suh Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>de tegale direktorja direkt na peso.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 na suh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 kok si ti prjazn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.