Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

ja, pa ne sam za prijateljico, Pikica... ima nekaj mehkega in toplega, za lupckat pa bozhat (sory, sam opazanje, ne pomeni da imam jaz kaj s tem)..

Tko da, stekam, kaj mislis, Mystica, fotogenicnost in to, jaz tud nisem in si sploh nisme vsec na fotkah, ampak ti imas recimo velik bolj toplo in prijetno energijo po fotkah.

jaz imam mehko kozho, morda gib... a nisem pa tko mehka... ce se tko prijazno, ipak nekak... hm, 'strogo' al kako gledam.

ne znam povedat, a je ujetega tud nekaj, kar je onstran... duh, evo. x;)x x:Dx

Prijazna in prijetna, topla.

jaz pa mal zajebana recimo. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz sem isto pomislila, ko sem videla Mystico na fotki. Ful luštkana, topla bejba, tip moje prijateljice x:Xx

Santos x:Xx vsakič, ko te vidim v telešček imam slabo vest, ker ne telovadim :OoO:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tale pa je special za Seala, ki je imel včeraj  težave! x;)x  x:Dx

Aha... zdele se te pa spomnim

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>tale bi bla lahk za v nude x:Dx  :vragec:

Mam občutek da nekaj cajta, tko do septembra nekak, ne bom več lih aktivn v duhovnosti, bom verjetn bol srfu po fotkah. Pa sploh ne vem točn zakaj. Razlaga je verjetn astrološka, je nam njbliž zvezda (ki je sevede tud naš sonce) zlo visok postavlena, pa ma en tak močn pa zanimiv vpliv.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

pajade. od dons al kaj...

kaj pa takojsnji odziv s postrezbo linka na ne vem kaj ze, precej *nude obarvanega*, ko sem ti jaz metala naprej neko devico al kaj ze in si rekel da si strelc???????

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mam občutek da nekaj cajta, tko do septembra nekak, ne bom več lih aktivn v duhovnosti, bom verjetn bol srfu po fotkah. Pa sploh ne vem točn zakaj. Razlaga je verjetn astrološka, je nam njbliž zvezda (ki je sevede tud naš sonce) zlo visok postavlena, pa ma en tak močn pa zanimiv vpliv.

x:o)x x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>pajade. od dons al kaj...

kaj pa takojsnji odziv s postrezbo linka na ne vem kaj ze, precej *nude obarvanega*, ko sem ti jaz metala naprej neko devico al kaj ze in si rekel da si strelc???????

x:Ix x:Ix x:Ix zdaj s me pa najdla x:o)x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

itak. sam a ves zakaj? ker si ne prizadevam za to, mi je vse eno. Ti sam to dajes ven, jaz pa sam vidim (ko in ce dajes 'ven', ce si tu, jaz pac lohk gledam in pol pac vidim).

Imam zelo izostreno oko. duh v skorpijonu sicer, sam to te ne zanima (astro vijevaje) oz. ce bi te ze, itak ne das glih na ta sistem, pac pa na enega drugega... ali me to na kaj spominja? x;)x xDDx

sam si fajn... ceprav sicer zapnes... tud znas odpeti... si prilagodljiv, sprejemljiv... vsi se ucimo drug od drugega, zato smo pa tle..

ojoj, aja, nisem jaz tega rekla... a ni tecno... ko se vse tko sfrazarjeno slis...

ej, se ko pisem JAZ SVOJO x:o)x napoved, se mi vse bedast in zguljen slis..

sam ves zakaj je to? ker pac uporabljam, kot vsi, besede... note, tone, barve...

smeske... vse kar cem, da izrazim kar zelim..

saj glej moj podpis.

aja nimam ga vec. x:Ox x:Dx

se mi ne da razlagat

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Santos...a si zalublen? x:Ix  :inocent:  x;)x

x:px Pravkar sem se zalubu v Katrino ! :vragec: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Santos  x:Xx  vsakič, ko te vidim v telešček imam slabo vest, ker ne telovadim :OoO:

x:Dx A rabte aerobnega trenerja...?! x:Dx

Katrina,

x:px x:px x:px :devil: :onfire: :inlove: :madpro:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...