Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 ja, pa ne sam za prijateljico, Pikica... ima nekaj mehkega in toplega, za lupckat pa bozhat (sory, sam opazanje, ne pomeni da imam jaz kaj s tem).. Tko da, stekam, kaj mislis, Mystica, fotogenicnost in to, jaz tud nisem in si sploh nisme vsec na fotkah, ampak ti imas recimo velik bolj toplo in prijetno energijo po fotkah.jaz imam mehko kozho, morda gib... a nisem pa tko mehka... ce se tko prijazno, ipak nekak... hm, 'strogo' al kako gledam.ne znam povedat, a je ujetega tud nekaj, kar je onstran... duh, evo. Prijazna in prijetna, topla.jaz pa mal zajebana recimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 vau misti, oranna full paše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jaz sem isto pomislila, ko sem videla Mystico na fotki. Ful luštkana, topla bejba, tip moje prijateljice Santos vsakič, ko te vidim v telešček imam slabo vest, ker ne telovadim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>iii, pikica Balzam za dušo. Res je lepo neki takega prebrat. hvala Ja, tko pač mislm ...če s pa bitch v resnici ...pol te bom pa zbila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz v ... oranžnem. Misty, Misty ima i tu svega, da se vidi, samo, da se kamera malo niže pusti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos vsakič, ko te vidim v telešček imam slabo vest, ker ne telovadim Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na treningu...Thailand Sexy! Apolonija in Mystica! Tale pa je special za Seala, ki je imel včeraj težave! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 ... saj mroda jih bo imel tud danes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej se je ampak sem sliko obrezala Kdo pa danes še mara obrezane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... saj mroda jih bo imel tud danes. Glede na njegovo včerajšnje navdušenje, verjetno ne! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hudo misti u oranžnem. FUUUUUUL dobr!!!! pa še ta barva las. superrrrr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Tale pa je special za Seala, ki je imel včeraj težave! Aha... zdele se te pa spomnim Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sexy! Apolonija in Mystica! Tale pa je special za Seala, ki je imel včeraj težave! ...to nisi ti, ne, ali pač? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tale bi bla lahk za v nude Mam občutek da nekaj cajta, tko do septembra nekak, ne bom več lih aktivn v duhovnosti, bom verjetn bol srfu po fotkah. Pa sploh ne vem točn zakaj. Razlaga je verjetn astrološka, je nam njbliž zvezda (ki je sevede tud naš sonce) zlo visok postavlena, pa ma en tak močn pa zanimiv vpliv. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 pajade. od dons al kaj...kaj pa takojsnji odziv s postrezbo linka na ne vem kaj ze, precej *nude obarvanega*, ko sem ti jaz metala naprej neko devico al kaj ze in si rekel da si strelc??????? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam občutek da nekaj cajta, tko do septembra nekak, ne bom več lih aktivn v duhovnosti, bom verjetn bol srfu po fotkah. Pa sploh ne vem točn zakaj. Razlaga je verjetn astrološka, je nam njbliž zvezda (ki je sevede tud naš sonce) zlo visok postavlena, pa ma en tak močn pa zanimiv vpliv. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Mystica, sam res izžarevaš tako prijetno energijo!!! Tko da se podpišem pod Pikičin in Marsin komentar. Santos Katrina Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pajade. od dons al kaj...kaj pa takojsnji odziv s postrezbo linka na ne vem kaj ze, precej *nude obarvanega*, ko sem ti jaz metala naprej neko devico al kaj ze in si rekel da si strelc??????? zdaj s me pa najdla Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 itak. sam a ves zakaj? ker si ne prizadevam za to, mi je vse eno. Ti sam to dajes ven, jaz pa sam vidim (ko in ce dajes 'ven', ce si tu, jaz pac lohk gledam in pol pac vidim).Imam zelo izostreno oko. duh v skorpijonu sicer, sam to te ne zanima (astro vijevaje) oz. ce bi te ze, itak ne das glih na ta sistem, pac pa na enega drugega... ali me to na kaj spominja? sam si fajn... ceprav sicer zapnes... tud znas odpeti... si prilagodljiv, sprejemljiv... vsi se ucimo drug od drugega, zato smo pa tle.. ojoj, aja, nisem jaz tega rekla... a ni tecno... ko se vse tko sfrazarjeno slis...ej, se ko pisem JAZ SVOJO napoved, se mi vse bedast in zguljen slis..sam ves zakaj je to? ker pac uporabljam, kot vsi, besede... note, tone, barve...smeske... vse kar cem, da izrazim kar zelim..saj glej moj podpis.aja nimam ga vec. se mi ne da razlagat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 kwaaaa???kwa je zdej, a je devica al strelc? hehehehehee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Santos...a si zalublen? Pravkar sem se zalubu v Katrino ! <{POST_SNAPBACK}>Santos vsakič, ko te vidim v telešček imam slabo vest, ker ne telovadim A rabte aerobnega trenerja...?! <{POST_SNAPBACK}>Sexy! Katrina, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 marsovc Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsovc Hudoooooooooo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hudoooo alianček, kwa je odbita fotka res!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.