Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 mislim da je strelc, Aiwa, morda je asc devica, sicer pa ma luno, nekaj je ze najbrz, ce sem si tko zapomnila... no al ma pa sam kaj v kozorogu, pa je tle ta zemlja ki sem jo vidla, sam... skor ziher sem da je kje kaka devica... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsovc Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Hehe,Aliana! Ali si naredila masko s soljo? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hehe, jaz kej tazga gor dat se moram pa res ze precej dobr med vami pocutit Evo, eno za vtis popravt Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsovc dbest!!!!!!!!! koncno nekaj duhovitega, ne *lepega* da hocmo kao! prima! Lajf, iskreno!!!!!!! kot Todika tud tam nekje z enim jajcem gor al kaj ze. joj moram poskenirat svojo s cetvornim turbanom!!! Ko mam kano na glav pa 150 brisac in stafa raznega!!!! :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 kjjjuuuuttttt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe,Aliana! Ali si naredila masko s soljo? sol pride na vrsto after Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsovc Bemti, gledaš ko miš iz moke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwaaaa???kwa je zdej, a je devica al strelc? hehehehehee Pa strelc, sevede (asc oven, luna devica) Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. skor ziher sem da je kje kaka devica... Sevede si zihr, ko sem pa to že enkat napisu Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sevede si zihr, ko sem pa to že enkat napisu hvala za taksno cenjenje moje pozornosti in mojega spomina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 aliana Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha... zdele se te pa spomnim Se me, ane? <{POST_SNAPBACK}> ...to nisi ti, ne, ali pač? Moja malenkost! <{POST_SNAPBACK}> Katrina Hvala ribica Katja! <{POST_SNAPBACK}> Pravkar sem se zalubu v Katrino ! A rabte aerobnega trenerja...?! Katrina, Ali res!? Nič nimam proti osebnemu trenerju! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Kolk ste lušne bejbe Katrina, leeepa, točno tip ženske, ki se men zdi lepotica Pa Misti, rdeča energija, res dobro Aliana, ...fajn, da vidimo tut take fotke... ..lušna pa tko al tko.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Katrina, najs Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali res!? Nič nimam proti osebnemu trenerju! Res res...! A ti bi mene imela kr za osebnega trenerja...al kako...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 nekaj fotk od KATRINE hehehe pa presodite sami a blefira al ne tukaj so linki Katrinina ikonca katrinina nude slikca ne dolgo nazaj - nega podplatov no ja pa še bi lahko kej na hitro raziskal, samo se mi ne da in mi ni tolko pomembno... Katrina zelo si me impresionirala! heheheh bleferka! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 eno vmes novo razisci - je spesl zate, pa zlo zlo zlo lustna je gor - morda je pa ona. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>juhuu bravo stari Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 seal Veliko stvari preveri tale fant Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>eno vmes novo razisci - je spesl zate, pa zlo zlo zlo lustna je gor - morda je pa ona. yeah right Marsa tudi to sm že videl heheh, v glavnem z mano se ne bo noben delu norca! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 saaj men je to ze skoz jasno, sam od vsakega psameznika je cist njegov problem, zato sem vsakic namenoma spregledala in celo dala komentar - kaj me briga kdo je gor, oseba na fotki je pac lustna in sexy recimo, oni pa ze sam ve, a je to on al ni. je pa cist dbest, da si staknil tole, mal dinamike mora bit.oz. ce se hecas, bos hecan. Si mi ti prava trinajstica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Seal, sam moreš vedet, da so tud moje fotke na internetu...tako da ! http://www.fightnews.cz/index.php?option=c...=1&limitstart=1 p.s.: to je sam eden od linkov...ostale jih ne poznam, ker ne sledim svojim fotkam na net-u ! Jaz pa zaupam Contesi...saj je ona potrdila, da ta oseba obstaja !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal, sam moreš vedet, da so tud moje fotke na internetu...tako da ! http://www.fightnews.cz/index.php?option=c...=1&limitstart=1 p.s.: to je sam eden od linkov...ostale jih ne poznam, ker ne sledim svojim fotkam na net-u ! Jaz pa zaupam Contesi...saj je ona potrdila, da ta oseba obstaja !! hehehe ti kr zaupej Contesi ej sej men je čist vseen, samo budalo pa ne bo delala iz mene! aja pa še neki, oseba itak obstaja, samo pod lažnimi fotkami Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.