seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Si mi ti prava trinajstica! itak Marsa 13! hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe ti kr zaupej Contesi ej sej men je čist vseen, samo budalo pa ne bo delala iz mene! aja pa še neki, oseba itak obstaja, samo pod lažnimi fotkami Ja no...ne bom trdil, da je to ona...!Če pravi Conti, da jo pozna, vsaj, kot sem sledil njenim postom...pol verjamem, da je to ona..., če pa ni...tud prav ! Tukaj pa imaš še en link z mojimi fotkami...! http://muaythai.cz/cmf/cz/photo/gallery.ph...lovinsko&page=4 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 js bi pa na morje šla.....je dost laži vročino prenašat tam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no...ne bom trdil, da je to ona...!Če pravi Conti, da jo pozna, vsaj, kot sem sledil njenim postom...pol verjamem, da je to ona..., če pa ni...tud prav ! Tukaj pa imaš še en link z mojimi fotkami...! http://muaythai.cz/cmf/cz/photo/gallery.ph...lovinsko&page=4 sej si kul santos pa vse, sam ne vem kaj majo tvoji linki zveze z tistimi linki,ki sem jih jaz objavil?? no sej mal se pa moraš vn metat, ane heheheh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi pa na morje šla.....je dost laži vročino prenašat tam Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Todika, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej si kul santos pa vse, sam ne vem kaj majo tvoji linki zveze z tistimi linki,ki sem jih jaz objavil?? no sej mal se pa moraš vn metat, ane heheheh Si delam reklamo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 HEHEHE, Seal, TO Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Seal...faca! Še take.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 aiwy Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ja, kok s pa ti en srčk....si človk kr učke na teb spočije! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwySladkiš ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwy Bila pri frizerju,ne? Dobra barva in frizurca..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Meni se sploh ne da vsakič pisat, KOK STE VSI KJUT, ker so vse fotke res lepe, sem se odločila, da komentiram le, če mi bo kakšna grda... Vsaj dela ne bo... Ufffff ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 i was going for that look bombončk look hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Aiwa, luuuušna... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Dbest Aiwy Pa take velke okice lustkana, ful Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bila pri frizerju,ne? Dobra barva in frizurca..... tenkju veri mač Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwyHudo!!!! xokx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ooooo aiwa, super si Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsovc d bestična slikca <{POST_SNAPBACK}>hehe, jaz kej tazga gor dat se moram pa res ze precej dobr med vami pocutit Evo, eno za vtis popravt tukaj pa taka nežna in očarljiva <{POST_SNAPBACK}>js bi pa na morje šla.....je dost laži vročino prenašat tam Todika, luštkano, morsko sproščeno <{POST_SNAPBACK}>aiwySočna bejba Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Sem pozabil na Aliano...! Nice punčika...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwy wau aiwa hudo dobra sprememba! no js pa že dolg nism dau nobene fotke gor, pa bom dau eno drugačno ČB s profila za katero sploh nism vedu da sm slikan mi je pa kul,ker sm v transu debate ali pa filozofiranja , hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>wau aiwa hudo dobra sprememba! no js pa že dolg nism dau nobene fotke gor, pa bom dau eno drugačno ČB s profila za katero sploh nism vedu da sm slikan mi je pa kul,ker sm v transu debate ali pa filozofiranja , hehehe Seal, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 seal Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.