Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

Smile bo cist v redu!

Drgac mas pa pol, ko bos cist porezan enih par da gor ruknes!

Da vidjo kaj se da nardit, ce se hoce!!! x^x

Pol bom pa jest castil!! x:)x

heheh, ej veš to pa nam več(izklesan v nulo), ni mi tok do estetike-ne več, sm že neki člasa nazaj dojel,da je važno uporabno in funkcionalno telo,predvsem pa sta mi na prvem mestu vzdržljivost-kondicija in moč :palec: x:)x

jebesh radiator - pizza in pivo pashe x^x

x;)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>heheh, ej veš to pa nam več(izklesan v nulo), ni mi tok do estetike-ne več, sm že neki člasa nazaj dojel,da je važno uporabno in funkcionalno telo,predvsem pa sta mi na prvem mestu vzdržljivost-kondicija in moč  :palec:  x:)x

jebesh radiator - pizza in pivo pashe  x^x

x;)x

Pošteno!!!!!Jaz sem mejckn vec casa rabu... v tvojih letih se nism prsu do tega, sam kasneje sem pa le dojel!! :palec:

No sej ne recem cist OK je met radiatorcke...sam nikakor pa ni cena taka, da bi jo bil (se vedno) prpravlen placevat!!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aiwa - hudicha pa ti si res ena lupka bejbika x^x

Seal - še 1x hudicha - pa en mnjam x:px

Santos - ni druge kukr rečt mnjam še 1x x;)x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>hehehehe apolonček kok hud komentarček hehehe x:o)x  :palec:

Dejstva so dejstva x!x x:Dx :palec:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Odvisno, za koga se gre x^x

Behi, a sem lahko se jest zdele mal slogarja??

OK-moja napoved: Starejsi ko bos, bolj se bos strinjal s sealom!! x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

fuuul je slaba. slabo se vid. bova dons novo nardile. x;)x res vsa je pikčasta in temna... in komi se naju vid. sej se dons vidva pa nardiva kšno kulj. x;)x
spet se mi je na bolš poslabšal

Milf, dobr zgledas, ful dober tip si, ceden, postaven, fajn v glavnem. xyesx x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Milf, dobr zgledas, ful dober tip si, ceden, postaven, fajn v glavnem. xyesx x8Dx :palec:

Za poglodat...jup jup...

<{POST_SNAPBACK}>x:Xx  x:Xx  x:Xx

x:Dx  x:Dx

:eek:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

hehehe kwa ste face...

no pa še eno od mjene...

Aiwi,

vedno lepša ! x:Ix x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Počasi bom baki moral vnit digitalca te pa, da vas še malo prestrašim x:Dx

Milf,

vedno lepši ! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>wau aiwa  :O:  hudo dobra sprememba!  x;)x

no js pa že dolg nism dau nobene fotke gor, pa bom dau eno drugačno ČB s profila za katero sploh nism vedu da sm slikan  x:)x  mi je pa kul,ker sm v transu debate ali pa filozofiranja :inocent: , hehehe  x8Dx

O, sem sla prav nazaj pogledat, ker sem ene par komentarjev opazila.

Povsod dobr zgledas, fajn fotka! x8Dx

Mas fejst roke, pa sploh si gudluking. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...