Apolonija 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf... ne še vrnt digitalca! neeee res neeee neeee ne ga vrnit....pa še kako fotko postni...dej no dej no...dej dej....pliiizz... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Milf, pr vas je pa lep razgled Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Milf, ampak grdo gledaš ko en Krjavelj... to mora bit verjetno del imidža, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 jasno jasno a ni hot Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jasno jasno a ni hot Nino, a se ti zdi? Jasno, da je hot, saj dobro ve, da je ....sicer nebi objavljal fotk.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Tukaj pa nalagam par fotk, ko sem jih ravnokar zasledil... z mojega zadnjega fight-a, morda nisem poročal...v glavnem sem zmagal, kar ni nič novega ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa nalagam par fotk, ko sem jih ravnokar zasledil... z mojega zadnjega fight-a, morda nisem poročal...v glavnem sem zmagal, kar ni nič novega ! Zgleda dobra borba.....Lepe foke Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda dobra borba.....Lepe foke Zgleda ja...sam ni bila dobra... ja no, vsaj zame ne, ker sem zbolel teden dni pred fight-om...in nisem se izrazil, tako kot bi jaz hotel...saj, če bi bil 100%...bi končal borbo v drugi rundi...KO ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda ja...sam ni bila dobra... ja no, vsaj zame ne, ker sem zbolel teden dni pred fight-om...in nisem se izrazil, tako kot bi jaz hotel...saj, če bi bil 100%...bi končal borbo v drugi rundi...KO ! Vsekakor mi je to zanimiv in dober šport, le malo pregrob za moj okus....Drugače pa rada včasih pogledam tudi Ultimate fight, čeprav so ene borbe včasih čisto brezvezne (spravijo skupaj takšne nemogoče kombinacije, da je jooooj...) :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa nalagam par fotk, ko sem jih ravnokar zasledil... z mojega zadnjega fight-a, morda nisem poročal...v glavnem sem zmagal, kar ni nič novega ! Santos, faighter! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsekakor mi je to zanimiv in dober šport, le malo pregrob za moj okus....Drugače pa rada včasih pogledam tudi Ultimate fight, čeprav so ene borbe včasih čisto brezvezne (spravijo skupaj takšne nemogoče kombinacije, da je jooooj...) :xx!: Ne me basat...celo Ultimate fight gledaš !! Ja no, men tisto ni kaj preveč všeč...so pa določene borbe, ki mi pritegnejo pozornost..., kot ti praviš, večkrat so take kombinacije, da me prime kr srat ! :xx!: Sam tako je v vsakem športu, kot naprimer v fusbalu ali gimnastiki...ipd., rad gledam samo tiste, ki izstopajo in, ki so atraktivni, tako je tud v mujem športu...ne rad gledam vsakogar, ko se bori...samo številke ena in tiste, ki so najbolj atraktivni ! Zanimivo pa je to, da rada gledaš take športe Ultimate in podobno...torej, ko bom imel kaj v bližini...te bom rade volje povabil, kot special gest na...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, faighter! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne me basat...celo Ultimate fight gledaš !! Zanimivo pa je to, da rada gledaš take športe Ultimate in podobno...torej, ko bom imel kaj v bližini...te bom rade volje povabil, kot special gest na...! Ja, včasih rada pogledam kaj takšnega-za spremembo Hehehe, special gost? No, ja.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa nalagam par fotk, ko sem jih ravnokar zasledil... z mojega zadnjega fight-a, morda nisem poročal...v glavnem sem zmagal, kar ni nič novega ! Ful dobro!!! Dinamicno in super! In cestitke za zmago!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, včasih rada pogledam kaj takšnega-za spremembo Hehehe, special gost? No, ja.... Kaj sem napisal gest...? Ja no, če ti bo želja...prideš, a ne !? <{POST_SNAPBACK}>Ful dobro!!! Dinamicno in super! In cestitke za zmago!!! Marsa,thanks za čestitke ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 ja pismu, valjda, malenkost!!! ves da si stejem v cast, ce mamo pa tacga Carja tu med nami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pismu, valjda, malenkost!!! ves da si stejem v cast, ce mamo pa tacga Carja tu med nami. Tukaj ste vsi Carji... enostavno Vas Imam Rad, zato pa sem tukaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj sem napisal gest...? Ja no, če ti bo želja...prideš, a ne !? : Mogoče bi pa res ne bilo slabo....Mogoče? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena nostalgična! Moj dedi in jaz! Zelo ga pogrešam! contesa ma si bila kokola Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tukaj ste vsi Carji... enostavno Vas Imam Rad, zato pa sem tukaj ! čestitke še od mene....čeprav mi je to tolk krutooo,krut šport,ne maram pretepov,........... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tukaj ste vsi Carji... enostavno Vas Imam Rad, zato pa sem tukaj ! Anje, anje, da smo fini....?Zato se pa imamo tako raaaaadi!!!! p.s. vseeno si car, Santos! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda ja...sam ni bila dobra... ja no, vsaj zame ne, ker sem zbolel teden dni pred fight-om...in nisem se izrazil, tako kot bi jaz hotel...saj, če bi bil 100%...bi končal borbo v drugi rundi...KO ! Ti si pa ena nevarna živauca... :OO!: :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Par let kasneje,že bolj navihana! cartkana Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Contesa!!!!! Ful lustkana!! 'z mininatrixom'! Ful sta dobra. Dbest da si dala tele! Si taka kot Ich - na vsaki fotki drugacnA (*no tle se pol najina podobnost neha )... * Santos! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.