Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Milf... x:px  x:px  x:px ne še vrnt digitalca! x:Dx

neeee res neeee neeee ne ga vrnit....pa še kako fotko postni...dej no dej no...dej dej....pliiizz...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tukaj pa nalagam par fotk, ko sem jih ravnokar zasledil... z mojega zadnjega fight-a, morda nisem poročal...v glavnem sem zmagal, kar ni nič novega ! x;)x :palec:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Zgleda dobra borba.....Lepe foke :palec:  xDDx

Zgleda ja...sam ni bila dobra... :o|o: ja no, vsaj zame ne, ker sem zbolel teden dni pred fight-om...in nisem se izrazil, tako kot bi jaz hotel...saj, če bi bil 100%...bi končal borbo v drugi rundi...KO ! :o|o: x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Zgleda ja...sam ni bila dobra... :o|o: ja no, vsaj zame ne, ker sem zbolel teden dni pred fight-om...in nisem se izrazil, tako kot bi jaz hotel...saj, če bi bil 100%...bi končal borbo v drugi rundi...KO ! :o|o:  x;)x  :palec:

Vsekakor mi je to zanimiv in dober šport, le malo pregrob za moj okus....

Drugače pa rada včasih pogledam tudi Ultimate fight, čeprav so ene borbe včasih čisto brezvezne (spravijo skupaj takšne nemogoče kombinacije, da je jooooj...) :xx!:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Vsekakor mi je to zanimiv in dober šport, le malo pregrob za moj okus....

Drugače pa rada včasih pogledam tudi Ultimate fight, čeprav so ene borbe včasih čisto brezvezne (spravijo skupaj takšne nemogoče kombinacije, da je jooooj...) :xx!:

:wOOt: Ne me basat...celo Ultimate fight gledaš !! x:Dx

Ja no, men tisto ni kaj preveč všeč...so pa določene borbe, ki mi pritegnejo pozornost..., kot ti praviš, večkrat so take kombinacije, da me prime kr srat ! :xx!: x:Dx

Sam tako je v vsakem športu, kot naprimer v fusbalu ali gimnastiki...ipd., rad gledam samo tiste, ki izstopajo in, ki so atraktivni, tako je tud v mujem športu...ne rad gledam vsakogar, ko se bori...samo številke ena in tiste, ki so najbolj atraktivni ! xokx

Zanimivo pa je to, da rada gledaš take športe Ultimate in podobno...torej, ko bom imel kaj v bližini...te bom rade volje povabil, kot special gest na...! x;)x x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt: Ne me basat...celo Ultimate fight gledaš  !! x:Dx

Zanimivo pa je to, da rada gledaš take športe Ultimate in podobno...torej, ko bom imel kaj v bližini...te bom rade volje povabil, kot special gest na...! x;)x  x:Dx  :palec:

Ja, včasih rada pogledam kaj takšnega-za spremembo :palec:

Hehehe, special gost? No, ja.... xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa nalagam par fotk, ko sem jih ravnokar zasledil... z mojega zadnjega fight-a, morda nisem poročal...v glavnem sem zmagal, kar ni nič novega ! x;)x  :palec:

Ful dobro!!! x8Dx x^x

Dinamicno in super! :palec:

In cestitke za zmago!!! :palec: :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja, včasih rada pogledam kaj takšnega-za spremembo :palec:

Hehehe, special gost? No, ja.... xDDx

Kaj sem napisal gest...? :inocent: x:Dx

Ja no, če ti bo želja...prideš, a ne !? xrolleyesx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ful dobro!!!  x8Dx  x^x

Dinamicno in super!  :palec:

In cestitke za zmago!!!  :palec:  :palec:  :palec:

Marsa,

thanks za čestitke ! :kiss: :kiss: :kiss: x;)x :palec: :palec: :palec:

ja pismu, valjda, malenkost!!! :palec:

ves da si stejem v cast, ce mamo pa tacga Carja tu med nami. x^x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja pismu, valjda, malenkost!!! :palec:

ves da si stejem v cast, ce mamo pa tacga Carja tu med nami. x^x xDDx

xsrcx Tukaj ste vsi Carji... enostavno Vas Imam Rad, zato pa sem tukaj ! :wub: x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx Tukaj ste vsi Carji... enostavno Vas Imam Rad, zato pa sem tukaj ! :wub:  x;)x  :palec:

čestitke še od mene....čeprav mi je to tolk krutooo,krut šport,ne maram pretepov,........... :sori:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Contesa!!!!! :2src: Ful lustkana!! :palec: x:Xx

'z mininatrixom'! x:Dx

Ful sta dobra. x8Dx

Dbest da si dala tele! x:Xx :palec:

Si taka kot Ich - na vsaki fotki drugacnA (*no tle se pol najina podobnost neha x:Dx x:px x;)x)...

*

Santos! x:Xx x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...