santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena nostalgična! Moj dedi in jaz! Zelo ga pogrešam! <{POST_SNAPBACK}>Mogoče bi pa res ne bilo slabo....Mogoče? <{POST_SNAPBACK}>čestitke še od mene....čeprav mi je to tolk krutooo,krut šport,ne maram pretepov,........... Saj ni krut...ja no, vsaj zame ne !! <{POST_SNAPBACK}>Anje, anje, da smo fini....?Zato se pa imamo tako raaaaadi!!!! p.s. vseeno si car, Santos! <{POST_SNAPBACK}>Ti si pa ena nevarna živauca... <{POST_SNAPBACK}>Z mini Natrixom! <{POST_SNAPBACK}>Z mini Chrisom in velikim Natrixom! Conti,nice fotke, nice Contesa ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Wanesa,Kokica,Marsa in Santos. Meni so te slikice zelo drag spomin! To "smo" začutli ! p.s.: na ikonci si zelo ljubka na fotki pa... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Wanesa,Kokica,Marsa in Santos. Meni so te slikice zelo drag spomin! Daj še katero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa nalagam par fotk, ko sem jih ravnokar zasledil... z mojega zadnjega fight-a, morda nisem poročal...v glavnem sem zmagal, kar ni nič novega ! The Eye of the Tiger Si mu dal par šipšapov vidim <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena nostalgična! Moj dedi in jaz! Zelo ga pogrešam! Kul te retro fotke Aja, hvala vsemskupaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, a sem lahko se jest zdele mal slogarja??OK-moja napoved: Starejsi ko bos, bolj se bos strinjal s sealom!! aja no mogoče pa tudi ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ufff, kolk fotk Milf ...pravi si, res dobro zgledaš.. santos, dobre fotke, lepo te videt v akciji... Conti, lušna v družbi lušnih... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Jaz nič ne štekam: Conti, v kakšnem sorodstvenem odnosu ste ti - Natrix in Chris?? (bolj konkretno ne upam vprašat, da se ne blamiram) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena nostalgična! Moj dedi in jaz! Zelo ga pogrešam! ma pa dobro frizuro deda Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Santos mene pa zanima, kako je kaj z $$ v tvojem sportu??Kaksne recimo nagrade na 1. takem fajtu?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ej kak ste vsi fajn, sploh ne morem vsakega posebaj komentirat, vsi ste res Ej Santos, ful hud avatar, zelo všečna slikica Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>The Eye of the Tiger Si mu dal par šipšapov vidim Šipšapov... <{POST_SNAPBACK}>Santos mene pa zanima, kako je kaj z $$ v tvojem sportu??Kaksne recimo nagrade na 1. takem fajtu??Če si na svetovnem rangu...so dobre nagrade, kot začetnik v profi varianti pa so cifre od 500 do 1500 evrov. Odvisno koga imaš za nasprotnika...drugač se da živet od tega...to absolutno, če si Car seveda ! <{POST_SNAPBACK}> Ej Santos, ful hud avatar, zelo všečna slikica Astra, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V Osor-ju! Conti,čudovita fotka ! Tvojih fotk ne bom več komentiral...me primejo emocije...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ne bit žalostn, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Še ena fotka mene in moje male pupike na morju: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena fotka mene in moje male pupike na morju: Zelo lepa fotka !Imaš enkratno punčko z mamico v red! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena fotka mene in moje male pupike na morju: Huda fotka!! S sonckom mal spominjas na kaxno svetnico... al pa na kaxnga rudarja!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Hvala Santos, Samson23.... Pa jaz sem ti svetnica, nisi vedel? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Pa jaz sem ti svetnica, nisi vedel?Prov vedu nism, sam ugibal sm... ker tamala je tko bozanska, da je verjetn kar mogla bit od svetega duha spoceta!!(dasiravno tut doprinos maminih genov nikakor ni zanemarljiv) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Kokica enkratni sta Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Hvala Mystica, Wanesa.... Wanesa, pa tvoja fotka? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2005 Dbest! Ful sta lustni, Kokica!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <----- bo kar dovolj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Wanesa, pa tvoja fotka? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}><----- bo kar dovolj Si to res ti? Če si, potem si zelo lepa.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Delaj se kot da ne veš,pa nikomur povedat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.