ribica Katja 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Hihihi Cigumigu... Tnx. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Devica Pomlad Ribica Katja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Hihi Boris, kar tri dobim! Mystica... tnx... Tebe moram res enkat spoznat, ti si tak sonček... http://www.my-smileys.de/smileys2/smilysun_2.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 devica, zakon si Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 vsi ste tak lepi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Ribica ti si bla pa tud že od zmeri luštna a prava mala contesa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 se strinjam elnino Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica ti si bla pa tud že od zmeri luštna a prava mala contesa Men se zdi se bolj lusna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Men se zdi se bolj lusna. Men je pa se parX bol lusna kokr je teb lusna, ja!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Ribica, res si prava lubica Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je pa se parX bol lusna kokr je teb lusna, ja!! Nism mislila tko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Nism mislila tko Jaz pa ...tudi ne. (no mogoce cist en mejcken...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 U guys... <{POST_SNAPBACK}>prava mala contesa ....sam, ne morem se z njo primerjat, pismu, conti je res ... ampak vzamem kompliment... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 (popravljeno) Sploh se je brezveze s kom primerjat...sama mas pa ful luskan obrazek in "ubijalske" oci...in si prav tako, al pa se bolj . ok, sem mal popravila Popravljeno 4. junij 2005 -> Michelle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Hihi Mich, sej nism tko mislila... Ok no, sej bom tih. Tnx Michelle... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Moje fotke so pa tukaj. Treba je le klikniti na link. Da ne bo kdo rekel, da jih se nisem objavil. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moje fotke so pa tukaj. Treba je le klikniti na link. Da ne bo kdo rekel, da jih se nisem objavil. Lepe fotke....Fajn izgledaš : Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...še jaz malo nostalgičnih.... Ribica na plaži... <{POST_SNAPBACK}>...dva kavbojca v pripravi... ....moj bratec vedno poskrbel zame... <{POST_SNAPBACK}>...tole mamo pa v okvirju na hodniku... <{POST_SNAPBACK}>...pa še ena malo starejša, Disneyland Paris 1996 Ribica,kako si bila kokola...lušna, takoj bi te imel za hčerkico ! Zdaj, ko si dozorela...bi te imel za...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 Ohoho!!! (sicer sem se morala prebit cez 6 strani al kolk da sem videla fotke treh forumovk, sam je vseen kar bera ) Devica, dbest, ful dbest zgledas, ful boljse kot na prejsnjih dveh, ko si dala, tu se ti 5x bolj vidi sco asc, zelo si privlacna. Pomlad, zelo lustna (kot vedno) , pravilen obraz, lepe ustnice, da ne govorim o oceh (), sam - a mam lohk eno pripombo (mislim ce ze govorim ) - ni mi vsec rjavi mejkap na oceh, se mi zdi da ti ne pase (rajs si izberi zelenega al pa vsaj zelenkastega, rajs pa vijolicnega ali modrega). Jezhess jezhesh jezhesh, ribchka, kaksna ribica mjcena, TIPICNA RIBICA da bolj ne bi mogla bit, totalno srckana pa ful si si se podobna (recimo jaz si nisem nic )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Pomlad, zelo lustna (kot vedno) , pravilen obraz, lepe ustnice, da ne govorim o oceh (), sam - a mam lohk eno pripombo (mislim ce ze govorim ) - ni mi vsec rjavi mejkap na oceh, se mi zdi da ti ne pase (rajs si izberi zelenega al pa vsaj zelenkastega, rajs pa vijolicnega ali modrega). Tenkju.Bom šla kupik kako živahnejšo barvo drug teden....sej je že skor poletje madona! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 super, hvala ker mi nisi zamerila. le daj, mal pac tud glede na garderobo glej, sicer bi ti pa jaz dala vijolicni (oz. lila, pink, kaj pastelnega, pomeni z vec bele barve), cist rahli mejkap al pa modrega, skor lohk mal na turkiz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Danes pa nobene nove fotke? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Evo eno novo iz moje strani, model & maček ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Uuuuu, zdaj moram pa razmisliti, kdo je lepši... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo eno novo iz moje strani, model & maček ! Hud maček ...hec. Ful si zrihtan. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.