Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Gres na leps glih santos? xDDx x:Xx

Zelo eleganten, kul, ti pase, ceprav si mi sporten bolj vsec. :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Hey, jaz sem tudi ful časa uporabljala rjavo senčilo. Sicer sem še vedno mnenja, da mi ustreza. letos sem začela pa zelenega furat in ga ne zamenjam.  Super poudari oči.  :palec:

jaz pa sencila sploh vec ne uporabljam ze vec kot 10 let, pac pa sem morala zamenjat crno spiralo za rjavo.

mam prevec nekak divji look ce mam s crno trepalnice, moram si jih pa mazat, ker mam ene kar bele clo. :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vidim, da sem ful enih fotk zamudila in pozabla komentirat...

Devica, sploh nimam besed v bistvu :2src: Si mi pa bolj vsec manj skustrana.

Pomlad...joj te plave oke xsrcx beautiful xsrcx Sam razkustrala bi te x;)x

Jaz mam pa milijon sencil, uporabljam pa samo temnega in zelenega, crno barvico in maskaro. Cist skromno, pa mal izumetniceno x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Uuuuu, zdaj moram pa razmisliti, kdo je lepši... x?x

:palec:

Astra

Ni dosti za ugibat... :inocent: x:Dx

x:px x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Hud maček  :frog:

...hec. Ful si zrihtan.  :palec:  :2src:

x:Ix :kiss: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Gres na leps glih santos? xDDx x:Xx

Zelo eleganten, kul, ti pase, ceprav si mi sporten bolj vsec. :palec: x8Dx

x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Uau, dober stil....Eden bolj luštkan od drugega....

xDDx  x:Xx

xrolleyesx x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>jst pa no way, da se odpovem črni maskari.  x:Dx

izumetničenostinzlaganost.press?

Poslus, so bli cajti, ko sem tipe posiljala okol cez dan po stvari, ki sem jih rabila, ker nisem stopila iz flata nenamazana, sam to je pomenil ves kaj? x:Dx x:Dx x:px x:Ox :fool: xpartyx

Z rdecho pa tak!!! Okol oci!!!

V berlinu sem imela crne ustnice, jaz ki imam ze itak micken gobcek. :D

ma ni variante, ki si je jaz ne bi kam napackarila tedaj. x:o)x

Zdaj se mi pa ne da... se presvicas, kaj jaz vem, sezem mal okol, sem vsa razmazana, skoz treba nekaj skrbet pa popravljat... ni to zame vec...

Sam se usta si sminkam vedno. Tud trepalnic se mi ne da mazat in si jih nikakor ne vsak dan, pa ceprav bi blo skor 'nujno' (ker mam svetle, pa kot da jih ni, ce niso namazane)

Picasso

Joj mucka pa sploh nisme komentirala, kaksna sem a ne!

Ful kul. x8Dx :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Joj mucka pa sploh nisme komentirala, kaksna sem a ne!

Ful kul. x8Dx :palec:

Muc je od sosede...! x:px :vragec: x:Dx

Ko je bila še premlada...sem se jo izogibal...zdaj pa je obratno, oziram se na sosedo... x:Dx ! :V: x:Dx

Tukaj pa še dve fotke...na eni sva jaz in foter v Wiennu x;)x

druga pa jaz in moja dva kolega...! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Ohoho!!! xDDx

(sicer sem se morala prebit cez 6 strani al kolk da sem videla fotke treh forumovk, sam je vseen kar bera xDDx x8Dx)

Devica, dbest, ful dbest zgledas, ful boljse kot na prejsnjih dveh, ko si dala, tu se ti 5x bolj vidi sco asc, zelo si privlacna.

Thanx Marsa :palec: x:Xx Ce ne druga, me pa tale forum sprav pokonc... Res sm v k...dons, pol pa vidm tele lepe komentarje, sm mogla kr smejalne misice napet. :switz:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Muc je od sosede...! x:px  :vragec:  x:Dx

Ko je bila še premlada...sem se jo izogibal...zdaj pa je obratno, oziram se na sosedo... x:Dx  ! :V:  x:Dx

Tukaj pa še dve fotke...na eni sva jaz in foter v Wiennu x;)x

druga pa jaz in moja dva kolega...! x;)x  :palec:

Lepe fotke, simpatičen TI, KOLEGI in tvoj OČE :palec: xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Thanx Marsa :palec:  x:Xx Ce ne druga, me pa tale forum sprav pokonc... Res sm v k...dons, pol pa vidm tele lepe komentarje, sm mogla kr smejalne misice napet. :switz:

:palec: Glih zadnjic sem pomislila nate, da kje je pa kaj devica, pa si uletela - tko da ne bos mislila, da si cist pozabljena od vseh. x:Xx

Lustna si, prej si bila morda mal bolj 'buckasta' al so ble pa take fotke.

Tu si bolj 'zhenska', zapeljiva. x8Dx :palec:

Santos, ful si mi vsec na tej fotki s fotrom, super zgledas, teb tud pasejo crte.

V bistvu nisi nic fotru podoben, sta pa fajn tu, se dobr razumeta, ti ga kao 'na gobec' al kaj? xDDx

Picasso

Sem morala mal nazaj pogledat, da vidim fotke...

men je tut devica zelo lepa :2src: , kakšen obraz :palec:

pa pomlad seveda tudi lušna, okice xsrcx

Marsa, se strinjam, dobro se vidi na fotki, kako se razumeta santos in foter...ena fajn energija.. :palec:

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

Santos, ful si mi vsec na tej fotki s fotrom, super zgledas, teb tud pasejo crte.

V bistvu nisi nic fotru podoben, sta pa fajn tu, se dobr razumeta, ti ga kao 'na gobec' al kaj? xDDx

Se razumeva ja, dokler se ne naveže preveč name... in je precej zahteven, veliko pričakuje iz moje strani do družine...(pač, sem edinček), kar je zame mal tečno ! :o|o:

Kljub temu, me ima on bolj rad, kot jaz njega...to absolutno ! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, se strinjam, dobro se vidi na fotki, kako se razumeta santos in foter...ena fajn energija.. :palec:

Astra

Moram še enkrat napisat...? :inocent: x:Dx

Kljub temu,

oko vara...neglede nato, ga imam rad tud jaz, ker mi je veliko dal v življenju in tud vzel v mojem samem otroštvu... ! :o|o: :C:

x;)x

ja, sem glih hotla napisat se tole (oz. nekaj tacga pac). :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...