santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, fotka odseva energijo trenutka...vse ostalo pa so itak zgodbe, ki jih vsi po malem nosimo s seboj.. AstraTako je...! Kljub temu smo močni...zmoremo še več ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolje ovan nego jarac Bogami ni jedno ni drugo...! Sam se mi vidi, da sem zmatran...komaj si sledim, ko tipkam na tipkovnici...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bogami ni jedno ni drugo...! No ce bi morala zbirat, prisila pa to , bi si najverjetneje ipak izbrala jarca. sam - itak to ne gre tko, lohk bi bil kozorog oven po asc, oven pa kozorog, pa bi mela svojga boga pol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> No ce bi morala zbirat, prisila pa to , bi si najverjetneje ipak izbrala jarca. sam - itak to ne gre tko, lohk bi bil kozorog oven po asc, oven pa kozorog, pa bi mela svojga boga pol. Še dobr, da imam glavnega nad sabo...Vodnarja pa Škorpija...! Od jarca je dobr imet sam rogove...ostalo je vse odveč....! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od jarca je dobr imet sam rogove...ostalo je vse odveč....! se teh ni dobr met, ce prav pomislis, a ne santos! x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se teh ni dobr met, ce prav pomislis, a ne santos! x:Dx Se strinjam ja...na srečo jaz niti teh nimam... vsaj upam... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo eno novo iz moje strani, model & maček ! hehe, santos šmeks drugač ti pa pashe tak stil pomlad: simpatična punca devica: ja tud simpatična, sej nevem več kaj rečt, vsi ste posebni pa lušni - vsak na svoj način emmm upam, da nism koga spustu, ampak na hitr sm pogledu... js bom pa eno svojo smotano fotko prlepu od dones mi je pa kul, ker sm spontan mi je blo smešno, ker ma kolegica full star polaroid apart k koj slikca vn pride pa smešn zgleda.. evo mal tak za hec smotko hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 seal hm...kaj naj rečem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ooo lej ga.... se pršu mav pokazat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, santos šmeks drugač ti pa pashe tak stil j slikca vn pride pa smešn zgleda.. evo mal tak za hec smotko hehe Dobr zgledaš na tej fotki... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 ves kaj mi je vsec pri teb Seal, se bolj kot to da si ceden (ker to je sam danost pac v glavnem) - da si se simpatico. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 seal, to mi deli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>seal, to mi deli Kaj pa jaz ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 pst, zdej seala pecam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ves kaj mi je vsec pri teb Seal, se bolj kot to da si ceden (ker to je sam danost pac v glavnem) - da si se simpatico. ooo Marsa ti me pa znaš v zadr (e) go spravt emmm hvala, joj men je tole res nerodno, raj ne komentirat, ke pol se mi je tko smotan pa nerodno.... v glavnem hvala hvala vi vsi ste prou fajni bom še osladen postal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pst, zdej seala pecam Rabiš laks pa trenk...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pst, zdej seala pecam ooo michelle hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Dejte raj še kako photko, ne pa tle kur**** zganjat Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 a mi uspeva? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>emmm hvala, joj men je tole res nerodno x!x sem pa mislila, da bo ze tretja vecerja padla od same vzhicenosti nad komplimentnim komplimentom, ko sem nekam lacna zadnje cajte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> x!x sem pa mislila, da bo ze tretja vecerja padla, ko sem nekam lacna zadnje cajte. ja sej res, marsa zej se pa lahko že bolj konkretno zmenva za datum Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mi je pa kul, ker sm spontan mi je blo smešno, ker ma kolegica full star polaroid apart k koj slikca vn pride pa smešn zgleda.. evo mal tak za hec smotko hehe Moram ti povedati, da vedno boljše zgledaš...Spontano, simpatično in čedno-vedno, kadarkoli in kakorkoli. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mi uspeva? ja tebi itak vse uspeva Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 seal, ne se ustrasit prevec, v glavnem sem se itak hecala, ampak... sem pa se vseen za. sam ena bo dost, tako da ne skrbi...pac, mal se bos moral 'matrat', kot bi s kakimi starimi tetami moral po protokolu se dobit, ampak drugac znam bit pa kar zabavna vcasih. razen kadar nisem. Tko da - vazhi, itak...Cas bo pa ze pravi, ko bo. cak da dam ene par lepotnih operacij skoz, mal liftingov pa tega saj stekas. cez ene par mescev bom kot rozca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.