aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 še kšno še kšno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Tko zgledam kadar se zjutraj zbudim. Vse je še bolj megleno in nejasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 matjazz tale je men zakon Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 tule sm pa zamišljena kt nikola tesla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tale je men zakon Ti si na levi ali na desni ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti si na levi ali na desni ? kakor kdaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Todika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Todika kako drugačna si mi na teh fotkah... Matjazz, Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 sej, na dveh fotkeh nism glih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tule sm pa zamisˇljena kt nikola tesla uuu... SEXY Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 tule sm pa zamišljena kt nikola tesla ...da je Nikola Tesla tako (z)gledu... tesko bih on zdrzo u celibat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ej samson OS-e maš polne daj zbriši jih malo da ti lahko pošljem odogovr na tvoje vprašanje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tule sm pa zamišljena kt nikola tesla Zelo lepa fotografija in ti si zelo luštna.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kakor kdaj koks mudelka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Matjazz Todika Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Pa še ena moja, kjer se tako malo bolj kislo držim Le zakaj???? TOLE TA KISLO SEM PA RAJE IZBRISALA :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Pa še ena moja, kjer se tako malo bolj kislo držim Le zakaj???? Glede na pozicijo dlani in samo simboliko leve roke(sprejemanje), bi se po mojem dalo uganiit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Matjazz, Todika, Kokica....vedno znova pozdravljam fotke lunatkov....vsi ste luštkani....čist res in brez heca.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Tale je pa z malo več nasmeška: Matjazz pozabila sem pokomentirat tvojo fotko:::: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Kokica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Kokica, na tejle z "malo več nasmeška" si pa res Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Matjazz...tak nežn poba zgledaš...fajn, fajn... Todika...hehe, kok s faca...lušna pa kot vedno... Kokica....prov fejst...razpoloženje se je na drugi fotki fejst popravlo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 kokica na drugi si fuuuul lepa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 matjaz,todika ja kokica, na tadrugi...kaj vse naredi nasmesek pri tebi sem vedno opazila ucke, zdaj pa lase. ful lepe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!:Kuga? Saj si prav ceden tipcek, kaj se gres! <{POST_SNAPBACK}>Tko zgledam kadar se zjutraj zbudim. Vse je še bolj megleno in nejasno.Lusten pobcek, lohk bi pa res mal shujsal, kot tud sam ugotavljas (v temi telovadba). Tak resen. <{POST_SNAPBACK}>tale je men zakon Lustna. <{POST_SNAPBACK}>tule sm pa zamišljena kt nikola tesla Si pa nasla primerjavo! Povsod si kul, pa na dveh fotkah nisi enaka. <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena moja, kjer se tako malo bolj kislo držim Le zakaj???? <{POST_SNAPBACK}>Tale je pa z malo več nasmeška: Matjazz pozabila sem pokomentirat tvojo fotko:::: Ti si tud drugacna od fotke do fotke, tule se ti pa recimo ful vidi rak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.